Ucuz Güç Kaynağının Zararları Nedir?

emregnss

Hectopat
Bakıyorum 300'e de var 100e de 50'ye de ucuz olan herhangi bir sıkıntı yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakıyorum 300'e de var 100e de 50'ye de ucuz olan herhangi bir sıkıntı yapar mı?
Yapar. Güç kaynağı sistemin can damarıdır. Bilindik sağlam markalar alınmalı yoksa küçük bir arıza da ekran kartı veya diğer bileşenler hasar alabilir.

Dostum elektrik kesintisinde anakart/işlemci yakabilir. Onun dışında, kendisi yanabilir (bu baya düşük bir ihtimal). Voltaj dalgalanmalarında da sistemine zarar verebilir.

Bende Gamepower var. Evet kalitesiz, biliyorum ama hem modüler hem 600W hemde 80+. Yükteyken fanı birazcık tıkırtı yapıyor o kadar. Onu da ekran kartının fan sesinden duyamazsınız zaten. 80+ sertifikasına yalan diyenler olur fakat incehesap bu kadar dolandırıcı marka değil. Müşterilerine destek veriyor. Bu arada hissi bayağı iyi. Kullanılan malzemeler de iyi.
Dostum elektrik kesintisinde anakart/işlemci yakabilir. Onun dışında, kendisi yanabilir (bu baya düşük bir ihtimal). Voltaj dalgalanmalarında da sistemine zarar verebilir.
Voltaj dalgalanması problemini akım koruyuculu priz alarak önleyebilirsiniz. Öneririm;
Koruması bittiği zaman ışığı sönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…