Yapar. Güç kaynağı sistemin can damarıdır. Bilindik sağlam markalar alınmalı yoksa küçük bir arıza da ekran kartı veya diğer bileşenler hasar alabilir.
Dostum elektrik kesintisinde anakart/işlemci yakabilir. Onun dışında, kendisi yanabilir (bu baya düşük bir ihtimal). Voltaj dalgalanmalarında da sistemine zarar verebilir.
Bende Gamepower var. Evet kalitesiz, biliyorum ama hem modüler hem 600W hemde 80+. Yükteyken fanı birazcık tıkırtı yapıyor o kadar. Onu da ekran kartının fan sesinden duyamazsınız zaten. 80+ sertifikasına yalan diyenler olur fakat incehesap bu kadar dolandırıcı marka değil. Müşterilerine destek veriyor. Bu arada hissi bayağı iyi. Kullanılan malzemeler de iyi.
Dostum elektrik kesintisinde anakart/işlemci yakabilir. Onun dışında, kendisi yanabilir (bu baya düşük bir ihtimal). Voltaj dalgalanmalarında da sistemine zarar verebilir.
Akım Korumalı Priz & Grup Priz ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akım Korumalı Priz & Grup Priz çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.