3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 24 Temmuz 2022 #11 Sirius Blackw dedi: @333365 hocam eğitimcidir iyi önerileri vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz mı? Tom Amca'nın Kulübesi : Harriet Beecher Stowe, Tülin Nutku: Amazon.com.tr: Kitap Tom Amca'nın Kulübesi : Harriet Beecher Stowe, Tülin Nutku: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Beni Neden Sevmedin? (Kapak değişebilir) : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap Beni Neden Sevmedin? (Kapak değişebilir) : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Mutlu Olmak İstiyorum : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap Mutlu Olmak İstiyorum : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
Sirius Blackw dedi: @333365 hocam eğitimcidir iyi önerileri vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz mı? Tom Amca'nın Kulübesi : Harriet Beecher Stowe, Tülin Nutku: Amazon.com.tr: Kitap Tom Amca'nın Kulübesi : Harriet Beecher Stowe, Tülin Nutku: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Beni Neden Sevmedin? (Kapak değişebilir) : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap Beni Neden Sevmedin? (Kapak değişebilir) : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Mutlu Olmak İstiyorum : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap Mutlu Olmak İstiyorum : Zeus Kabadayı: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.711 Makaleler 49 Çözümler 12 24 Temmuz 2022 #12 Tür? Aksyon: Sherlock Holmes. Felsefe: Eflatun. Kişisel Gelişim: Doğan Cüceloğlu ve Mümin Sekman. Nutuk kesinlikle. Roman: Reşat Nuri Güntekin, Beydaba, Sami Paşazade Sezai. 100 temel eser ve şiir. Dünya Klasikleri.
Tür? Aksyon: Sherlock Holmes. Felsefe: Eflatun. Kişisel Gelişim: Doğan Cüceloğlu ve Mümin Sekman. Nutuk kesinlikle. Roman: Reşat Nuri Güntekin, Beydaba, Sami Paşazade Sezai. 100 temel eser ve şiir. Dünya Klasikleri.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #13 methean06 dedi: Önerin için çok teşekkürler dostum. Pazartesi kütüphaneye gidip bakacağım. Önerileriniz için teşekkürler. Pazartesi günü kütüphaneye gidip bakacağım. Okumuştum yine de önerin için teşekkürler. Peki bildiğiniz güzel savaş konulu kitaplar var mı? Genişletmek için tıkla... Savaş sanatı,kavgam,ideal devlet nutuğu okumuşsundur diye yazmadım.
methean06 dedi: Önerin için çok teşekkürler dostum. Pazartesi kütüphaneye gidip bakacağım. Önerileriniz için teşekkürler. Pazartesi günü kütüphaneye gidip bakacağım. Okumuştum yine de önerin için teşekkürler. Peki bildiğiniz güzel savaş konulu kitaplar var mı? Genişletmek için tıkla... Savaş sanatı,kavgam,ideal devlet nutuğu okumuşsundur diye yazmadım.