Ucuz HDD veya SSD önerisi

714816

Decipat
Merhabalar. Yakın zamanda yeni bir sistem ve baya baya oyun aldım. Fakat sorunum şu ki bu oyunlar kullandığım 500 GB SSD'ye fazla geliyor. (MLD M300) 10 tane oyunumdan sadece 4 tanesi yüklü.
Oyunlarım:
  • Cyberpunk 2077 Phantom Liberty (yüklü)
  • RDR2 (yüklü)
  • Alan Wake 2
  • Forza Horizon 5
  • Lies Of P (yüklü)
  • GTA 5
  • Valorant (yüklü ama çok yer kaplıyor ve vazgeçilmezim değil)
  • Elden Ring
  • Starfield
  • TLOU Part 1
Şu anda 80 GB yerim var.
Sorum:
1: HDD alsam bu oyunlarda anlık takılmalar yaşanır mı?

"Ulan derdini seveyim" diyen kişiler için, internetimin download hızı 6 Mbps. RDR2'yi indirmek 3 gün falan sürdü.😀
İnternetimin hızi çok düşük olmasa hayatta almazdım.
HDD önerecekseniz 500GB kâfidir dostlarım. (2. el de olur, yeterki kullanılabilecek düzeyde olsun)
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılma olmaz sadece oyunlara biraz geç girersin.https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-500gb-3-5-7200rpm-32mb-sata-3-0-ncq-sabit-disk-st500dm009-pm-HB000006UDSH

Merhabalar. Yakın zamanda yeni bir sistem ve baya baya oyun aldım. Fakat sorunum şu ki bu oyunlar kullandığım 500 GB SSD'ye fazla geliyor. (MLD M300) 10 tane oyunumdan sadece 4 tanesi yüklü.
Oyunlarım:
  • RDR2 (yüklü)
  • Alan Wake 2
  • Forza Horizon 5
  • Lies Of P (yüklü)
  • GTA 5
  • Elden Ring
  • Starfield
  • TLOU Part 1
Şu anda 80 GB yerim var.
Sorum:

"Ulan derdini seveyim" diyen kişiler için, internetimin download hızı 6 Mbps. RDR2'yi indirmek 3 gün falan sürdü.😀
HDD önerecekseniz 500GB kâfidir dostlarım. (2. el de olur, yeterki kullanılabilecek düzeyde olsun)
Teşekkürler.
ssd olarak ucuz ve dram bulunduran
Oyunlarım:
  • RDR2 (yüklü)
  • Alan Wake 2
  • Forza Horizon 5
  • Lies Of P (yüklü)
  • GTA 5
  • Elden Ring
  • Starfield
  • TLOU Part 1
Şu anda 80 GB yerim var.
Sorum:

Teşekkürler.
Ssd olarak kioxa exceria 500 gb modeline bakabilirsin windows kurarsan 500mb dram var hemuzun ömürlü hem stabil veri akışı sağlarsın bütçe ne kadar bilmiyorum ancak bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı