Ucuz İnternet Servisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Ben, kendi üzerime internet bağlatmak istiyorum. 40-50 tl'yi geçmeyecek İnternet Servisi önerebilir misiniz?
Ayrıca gelecek sene askerliğim belli olacak, askerliğim çıkana kadar kullanıp, sonrasında kullanıma kapatmak istiyorum. Bu yüzden Uydunet'i önermişlerdi fakat 3-4 ay sözleşmeli olup kullanıma falan kapatamadıkları için Uydunet'ten vazgeçmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed derim ve noktayı koyarım. Hızı olsun müşteri hizmetleri olsun mükemmel fiyatlar piyasanın en düşüğü zaten istediğin zaman kapattır herhangi bir sözleşme yok kendim 30mbps paket kullanıyorum 56 tl en düşük paket 44 tl olması lazım 8mbps sitesinden detaylı olarak bakarsın.
NetSpeed 2019 güncellenmiş fiyatlar;
Benim kulandığım 35mbps hızındaki internete 56 tl veriyorum kı 2019 fiyatları günellenmiş. Bu paketi TürkTelekomdan almaya kalkışsanız 160 tl fiyat farkı ortada
NetSpeed: 35mbps - 66 TL ( 2019 )
TürkTelekom: 35mbps - 160 TL ( 2019 )
Anlık internet hızım ( Kablosuz internet bağlantısı)
sda.PNG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    63,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
NetSpeed derim ve noktayı koyarım. Hızı olsun müşteri hizmetleri olsun mükemmel fiyatlar piyasanın en düşüğü zaten istediğin zaman kapattır herhangi bir sözleşme yok kendim 30mbps paket kullanıyorum 56 tl en düşük paket 44 tl olması lazım 8mbps sitesinden detaylı olarak bakarsın.
NetSpeed 2019 güncellenmiş fiyatlar;
Benim kulandığım 35mbps hızındaki internete 56 tl veriyorum kı 2019 fiyatları günellenmiş. Bu paketi TürkTelekomdan almaya kalkışsanız 160 tl fiyat farkı ortada
NetSpeed: 35mbps - 66 TL ( 2019 )
TürkTelekom: 35mbps - 160 TL ( 2019 )
Anlık internet hızım ( Kablosuz internet bağlantısı)Eki Görüntüle 349457
Teşekkürler. Uydunet'ten sonra bu tercihim olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı