BedirhanCetiner Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Merhaba. Ben Apple kullanmayı seven birisiyim ama fiyatlar çok pahalı. Bir çözümünüz var mı?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 48 13 Eylül 2024 #2 Yaani ülkemizde pahalı, yapacak bir şey yok. Yenilenmis (tavsiye etmiyorum), yurt dışı, ikinci el telefon bakabilirsiniz.
Yaani ülkemizde pahalı, yapacak bir şey yok. Yenilenmis (tavsiye etmiyorum), yurt dışı, ikinci el telefon bakabilirsiniz.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 13 Eylül 2024 #3 BedirhanCetiner dedi: Merhaba. Ben Apple kullanmayı seven birisiyim ama fiyatlar çok pahalı. Bir çözümünüz var mı? Genişletmek için tıkla... Yurtdisi alabilirsiniz fakat kayit islemleri saglikli olmuyor. En mantiklisi para biriktirip magazadan yettigi modeli alman.
BedirhanCetiner dedi: Merhaba. Ben Apple kullanmayı seven birisiyim ama fiyatlar çok pahalı. Bir çözümünüz var mı? Genişletmek için tıkla... Yurtdisi alabilirsiniz fakat kayit islemleri saglikli olmuyor. En mantiklisi para biriktirip magazadan yettigi modeli alman.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.557 Makaleler 8 Çözümler 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Paranız olsa da olmasa da bence her zaman yurt dışı mantıklı. %103 vergi vereceğinize ve daha düşük model alacağınıza aynı paraya, vergi vermeyip çok daha üst model almalısınız. Paramız zaten son derece değersiz.
Paranız olsa da olmasa da bence her zaman yurt dışı mantıklı. %103 vergi vereceğinize ve daha düşük model alacağınıza aynı paraya, vergi vermeyip çok daha üst model almalısınız. Paramız zaten son derece değersiz.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.645 Çözümler 25 Yer Adana 14 Eylül 2024 #5 BedirhanCetiner dedi: Merhaba. Ben Apple kullanmayı seven birisiyim ama fiyatlar çok pahalı. Bir çözümünüz var mı? Genişletmek için tıkla... 2. el ya da yurt dışı cihaz almak.
BedirhanCetiner dedi: Merhaba. Ben Apple kullanmayı seven birisiyim ama fiyatlar çok pahalı. Bir çözümünüz var mı? Genişletmek için tıkla... 2. el ya da yurt dışı cihaz almak.