TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 21 Aralık 2023 #1 Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynuyorum, bütçem biraz kısıtlı. Piyasada ki güvenilir ve en ucuz internet sağlayıcı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynuyorum, bütçem biraz kısıtlı. Piyasada ki güvenilir ve en ucuz internet sağlayıcı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 21 Aralık 2023 #2 TurboxFanClub dedi: Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynuyorum, bütçem biraz kısıtlı. Piyasada ki güvenilir ve en ucuz internet sağlayıcı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişir. Komşularınıza sorun ben Netspeed kullanırken memnundum.
TurboxFanClub dedi: Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynuyorum, bütçem biraz kısıtlı. Piyasada ki güvenilir ve en ucuz internet sağlayıcı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişir. Komşularınıza sorun ben Netspeed kullanırken memnundum.