Ucuz kaliteli Bluetooth destekli teyp önerisi

atomen_q

Hectopat
Merhaba aracımın üzerinde 4 adet Pioneer hoparlör var ancak teyp kötü olduğundan güzel ses alamıyorum bir de Teyp'de Bluetooth yok kamasonic diye bir marka bende kaliteli ve Bluetooth destekli ucuz teyp arıyorum ucuz derken kötü bir marka olmasın kenwood, Sony, Pioneer gibi isim yapmış markaların Bluetooth destekli en ucuz teybi gibi kullanıp memnun kaldıklarınızı da önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Bütçe? Ayrıca hoparlörlere bağlı olarak amfisiz düzgün ses almanız mümkün olmayabilir. Teybin amfisiz hoparlör başı vereceği W değeri sınırlı. Bu değerin sınırına yaklaştıkça da seste bozulmalar başlar.

Bütçe belirlemedim parasını hakeden birşey olsun bu saydığım markaların en ucuzları veya bildiğiniz iyi bir markanın en ucuzu bluetooth falan olsun sadece yeter zaten o kadar detay bilmiyorum sadece güzel bir ses çıksın profesyonel bir ses beklemiyorum zaten şuankinden iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…