Ucuz Karekök kitapları alınır mı?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Amazon'da Karekök'ün kitapları fazlasıyla ucuza satılıyordu. Normalde diğer sitelerde 55-60 TL olan kitaplar 12-20 TL arasına satılıyor. 2018 basım olmasından dolayı sanırsam bu indirim. Sitesinde zaten basım tarihi yazıyor, alırken bakabilirsiniz. Aldığım 10. sınıf coğrafya kitabım geldi, konu başlıkları birebir şu anki müfredatla uygun. Konu içerisinde bazı başlıkların adları değiştirilmiş, anlamları aynı. Sadece 2-3 tane eksik başlık altındaki alt konu gördüm ki onlarca alt konu var zaten. Kısacası bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum. 16 TL'ye 320 sayfalık Karekök coğrafya konu anlatımı ve test kitabı. Aşağıda bağlantısını bıraktığım kitabın biyoloji hali de 14 TL civarında ve günümüz müfredatı ile aynı konu başlıklarına sahip.

Aldığım kitap;

Haber vermemi isteyen arkadaşlar;
@mor ekmek @ElonMusk @Yahya Nuroğlu

Hocam geçmiş senelerden test kitabı önermem. Çünkü müfredat değişebiliyor. Biyoloji için en azından ama matematiği bilmiyorum.

Hocam kendim almayacağım şeyi başkası için öneri yapamam o yüzden ben bir şey demeyeyim. Eğer hocalarından birisine sorabilirsen onlardan daha iyi yanıt alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…