Ucuz kask önerisi

Romaa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7500F / RX5700 XT / 32GB RAM
Merhaba, elektrikli bisiklet için kask almak istiyorum fakat mümkün olan en ucuz, kalitesi önemli olmayan bir kask istiyorum. Sadece rüzgarı kessin yeterli. Amacım zaten kask görevi görmesinden çok rüzgar kesmesi, motor kaskının güzel durması. 1000TL civarında arıyorum alttaki linkteki gibi. Yarım kask gibi değil de bildiğimiz kask istiyorum. İnternette olabilir, Ankara'da varsa o da olabilir. Ulus'ta Yiba çarşısında vardır diye tahmin ediyorum ama o kadar ucuz var mıdır bilmiyorum.

Hocam böyle bir hataya düşmeyin. Sadece rüzgarı kesmek için kask alınmaz can güvenliğinizi de düşünmelisiniz. Oldu ki bir kaza oldu bu attığınız kask korumayı geçtim daha büyük zararlar bile verebilir bütçeyi 2K civarına çıkarmanızı tavsiye ederim.

Hocam böyle bir hataya düşmeyin. Sadece rüzgarı kesmek için kask alınmaz can güvenliğinizi de düşünmelisiniz. Oldu ki bir kaza oldu bu attığınız kask korumayı geçtim daha büyük zararlar bile verebilir bütçeyi 2K civarına çıkarmanızı tavsiye ederim.
Hocam canınız paradan değerli değil kaliteli bir şey alın.
Hocam bisikletin yaptığı hız belli. Çok bir hız yok birşey yok. Tabii ki sonuna kadar haklısınız ama ben ucuz bir kask almazsamda direkt hiç kask takmayacağım. Genel yol kenarından gidiyorum, herhangi bir kaza anında tabii riskli ama gerek görmüyorum.

Hocam bisikletin yaptığı hız belli. Çok bir hız yok bir şey yok. Tabii ki sonuna kadar haklısınız ama ben ucuz bir kask almazsamda direkt hiç kask takmayacağım. Genel yol kenarından gidiyorum, herhangi bir kaza anında tabii riskli ama gerek görmüyorum.

Dediğim gibi hocam, arkadaşım kırmızı ışıkta dururken arkasından hızlı gelen bir araba çarpmıştı vefat etti, kendisine bir şey olmaması lazımdı ama kafasını vurduğu için beyin kanaması geçirmiş.

Dediğim gibi hocam, arkadaşım kırmızı ışıkta dururken arkasından hızlı gelen bir araba çarpmıştı vefat etti, kendisine bir şey olmaması lazımdı ama kafasını vurduğu için beyin kanaması geçirmiş.
Başınız sağ olsun, kesinlikle haklısınız hocam benim yaptığım yanlış. Fakat öbür türlüde hiç kask takmayacağım zaten.

Hocam bugün evimin yakınında motosiklet kazası oldu ve bizzat tanık oldum olaylara 30 km hızla giderken dengesini kaybettiler ve artçının kaşı vs. patladı kask çok önemli bir şey. Motosiklet kazası 30 km hızda bile ağır sonuçlara yol açabilir emin olun.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim beni benden çok düşündüğünüz için. Kesinlikle haklısınızda. Ama siz bunları diyince daha iyi bir kask almayacağım maalesef. Lütfen, eğer önerebileceğiniz alt seviye kask varsa önerin. Yoksa tekrar teşekkür ederim ama aynı şeyleri tekrar etmemize gerek yok. Tekrar sağolun.

Hocam çok düşük hızda olan bir kazaya tanıklık ettim kask direk kafadan fırlamıştı bu bütçede istediğiniz kaskı alın ama sizi hiçbir türlü korumayacaktır bunu bilerek alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı