senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 21 Mart 2021 #11 Webroot 6 ay lisans kampanyası var indirmek istersen. Hafif ve güçlü bir antivirüs, kesinlikle tavsiye ederim. Webroot SecureAnywhere AntiVirus на 6 месяцев бесплатно Получите легкую и надежную защиту для вашего компьютера с помощью Webroot SecureAnywhere AntiVirus на 6 месяцев бесплатно. Быстрый облачный антивирус, веб-защита и антифишинг www.comss.ru
Webroot 6 ay lisans kampanyası var indirmek istersen. Hafif ve güçlü bir antivirüs, kesinlikle tavsiye ederim. Webroot SecureAnywhere AntiVirus на 6 месяцев бесплатно Получите легкую и надежную защиту для вашего компьютера с помощью Webroot SecureAnywhere AntiVirus на 6 месяцев бесплатно. Быстрый облачный антивирус, веб-защита и антифишинг www.comss.ru
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 AJFA dedi: Bitdefender'ın lisansı iş görür. Hem legal olduğu garanti, hem de ücretsiz. Fakat sisteme fazla yük bindiren bir yazılımdır. Biraz yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Şu yük olayı azaldı diyorlar hocam. Eskiden sistemi resmen süpürge gibi çektiği doğru. Tam deneme fırsatım olmadı.
AJFA dedi: Bitdefender'ın lisansı iş görür. Hem legal olduğu garanti, hem de ücretsiz. Fakat sisteme fazla yük bindiren bir yazılımdır. Biraz yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Şu yük olayı azaldı diyorlar hocam. Eskiden sistemi resmen süpürge gibi çektiği doğru. Tam deneme fırsatım olmadı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 Bsd Kaymak dedi: Şu yük olayı azaldı diyorlar hocam. Eskiden sistemi resmen süpürge gibi çektiği doğru. Tam deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Geçen sene de vardı ağırlık. Hala geçmedi, en azından bende.
Bsd Kaymak dedi: Şu yük olayı azaldı diyorlar hocam. Eskiden sistemi resmen süpürge gibi çektiği doğru. Tam deneme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Geçen sene de vardı ağırlık. Hala geçmedi, en azından bende.
A Ariete Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 21 Mart 2021 #14 AJFA dedi: Bitdefender'ın lisansı iş görür. Hem legal olduğu garanti, hem de ücretsiz. Fakat sisteme fazla yük bindiren bir yazılımdır. Biraz yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi?
AJFA dedi: Bitdefender'ın lisansı iş görür. Hem legal olduğu garanti, hem de ücretsiz. Fakat sisteme fazla yük bindiren bir yazılımdır. Biraz yavaşlatabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #15 Ariete dedi: Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bitdefender'ın kendi sitesi zaten. Lazımbana'yı soruyorsanız bilgim yok.
Ariete dedi: Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bitdefender'ın kendi sitesi zaten. Lazımbana'yı soruyorsanız bilgim yok.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #16 Ariete dedi: Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız Bitdefender'ın orijinal sitesi. Güvenilir.
Ariete dedi: Selamlar, peki attığım link üzerindeki site güvenilir bir sitedir değil mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız Bitdefender'ın orijinal sitesi. Güvenilir.
A Ariete Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 21 Mart 2021 #17 AJFA dedi: Bitdefender'ın kendi sitesi zaten. Lazımbana'yı soruyorsanız bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ha yok BD'yi sormuştum tamamdır çok teşekkür ederim alakanız için. Bsd Kaymak dedi: Attığınız Bitdefender'ın orijinal sitesi. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Alakanız için çok teşekkür ederim .
AJFA dedi: Bitdefender'ın kendi sitesi zaten. Lazımbana'yı soruyorsanız bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ha yok BD'yi sormuştum tamamdır çok teşekkür ederim alakanız için. Bsd Kaymak dedi: Attığınız Bitdefender'ın orijinal sitesi. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Alakanız için çok teşekkür ederim .