Şu an piyasayı bilmediğimden bütçe açısından bir şey belirtemem ama mümkün olan en ucuz öneriyi yaparsanız oldukça sevinirim. CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum öneri yaparken bunu göz önünde bulundururssanız sevinirim.
Şu an piyasayı bilmediğimden bütçe açısından bir şey belirtemem ama mümkün olan en ucuz öneriyi yaparsanız oldukça sevinirim. CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum öneri yaparken bunu göz önünde bulundururssanız sevinirim.
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çoğunluk kötülese de ben Gamepower Ogre Rainbow veya RGB öneririm 2 yıl Rainbow kullandım su döküldü işlemedi sert yumruk attım bir şey olmadı ben öneririm 1,500 bandında. Tek sıkıntısı bilek desteği soyuluyor.