B Batelion Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 28 25 Eylül 2022 #1 Hayatımda 3 kere ışıklı klavye kullandım, hepsinin de sol CTRL tuşu soldu. İnternette baktım diğer insanlarda da durum böyle. Acaba bir nedeni var mı?
Hayatımda 3 kere ışıklı klavye kullandım, hepsinin de sol CTRL tuşu soldu. İnternette baktım diğer insanlarda da durum böyle. Acaba bir nedeni var mı?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2022 #2 Batelion dedi: Hayatımda 3 kere ışıklı klavye kullandım, hepsinin de sol CTRL tuşu soldu. İnternette baktım diğer insanlarda da durum böyle. Acaba bir nedeni var mı? Genişletmek için tıkla... En sık kullandığınız tuşlar genelde soyulur. W A S D ve space sürekli soyulur mesela aynı şekilde.
Batelion dedi: Hayatımda 3 kere ışıklı klavye kullandım, hepsinin de sol CTRL tuşu soldu. İnternette baktım diğer insanlarda da durum böyle. Acaba bir nedeni var mı? Genişletmek için tıkla... En sık kullandığınız tuşlar genelde soyulur. W A S D ve space sürekli soyulur mesela aynı şekilde.