GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 22 Nisan 2025 #11 meyveliPASTA dedi: Ben uzaktayım arada benimle oyun oynamak istiyor kendim kablolu kulaklık kullanıyorum pek bir farklı moel denemedim. Ama kendisi genelde müzik dinler bu yüzden sorun olmaz diye düşündüm oyunda çok sesi farklı olmaz diye düşündüm sesi geç mi veriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer oyuncu kulakliklarina göre gec iletiyor.
meyveliPASTA dedi: Ben uzaktayım arada benimle oyun oynamak istiyor kendim kablolu kulaklık kullanıyorum pek bir farklı moel denemedim. Ama kendisi genelde müzik dinler bu yüzden sorun olmaz diye düşündüm oyunda çok sesi farklı olmaz diye düşündüm sesi geç mi veriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer oyuncu kulakliklarina göre gec iletiyor.
meyveliPASTA Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #12 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Diğer oyuncu kulakliklarina göre gec iletiyor. Genişletmek için tıkla... Ban önerebileceğiniz model var mı ya bu modelde kablolu seçeneği var mı olur mu?
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Diğer oyuncu kulakliklarina göre gec iletiyor. Genişletmek için tıkla... Ban önerebileceğiniz model var mı ya bu modelde kablolu seçeneği var mı olur mu?