Ucuz M.2 SSD Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hobi olarak Hackintosh ile uğraşıyorum. O yüzden çok iyi, kaliteli bir SSD aramıyorum. Ucuz arıyorum.

Bunu buldum. Bu işimi görür mü?

Sistem imzanızdaki sistemse o laptopta M.2 girişi yok. Başka bir sistem ise bu SSD alabileceğiniz en kötü SSD'lerden birisi.

Attığın SSD çok kötü.
Bu da kötü fakat ondan biraz daha iyi. Hackintosh'u işletim sistemi olarak kullanacak iseniz daha düzgün bir SSD alın.
Bu daha mantıklı.
Tabi boş yer varsa.

WD Green 240GB M.2 SSD Disk-WDS240G2G0B içine sistem yüklemek için bence güzel bir fiyat. Ama diyorsun ki oyun için istiyorum o zaman https://www.hepsiburada.com/sandisk...n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W?magaza=Hepsiburada

WD iyiymiş aslında. Oyun için almıyorum dediğim gibi. Hobi için.

Sistem imzanızdaki sistemse o laptopta M.2 girişi yok. Başka bir sistem ise bu SSD alabileceğiniz en kötü SSD'lerden birisi.

Hayır, başka sisteme hocam.

Attığın SSD çok kötü.
Bu da kötü fakat ondan biraz daha iyi. Hackintosh'u işletim sistemi olarak kullanacak iseniz daha düzgün bir SSD alın.
Bu daha mantıklı.
Tabi boş yer varsa.

Sata için kablo yok. Almayı da istemiyorum kablo ile uğraşmak istemediğim için.

Alınmasının taraftarı değilim. Çöp diyebilecek kadar bilgi sahibi değilim ama iyi olmadığını biliyorum. Bu bütçede 128GB M.2 pek yok, SATA bir SSD alabilirsiniz ya da biraz daha bütçe arttırabilirsiniz.

Bir hobi içinde yüksek bir şey aramıyorum. Çin'den Sata SSD almıştım o bile işimi görmüştü açıkçası.

Ucuz M.2 SSD'ler ile M.2 yuvasını doldurmak pek mantıklı değil. Ki Hackintosh için ise iyi bir SSD almanız daha iyi olur.

Ucuz M.2 SSD'ler ile M.2 yuvasını doldurmak pek mantıklı değil. Ki Hackintosh için ise iyi bir SSD almanız daha iyi olur.

Adam haklı

Bir hobi içinde yüksek bir şey aramıyorum. Çin'den Sata SSD almıştım o bile işimi görmüştü açıkçası.
Hocam o zaman ya M.2 WD Green alacaksınız(eski laptopumda SATA olanını kullanıyorum, önermem) ya da bütçe arttırıp bunu alacaksınız.

Attığın SSD çok kötü.
Bu daha mantıklı.
Tabi boş yer varsa.

Bulabildiğim en iyisi buydu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı