Bu sene liseye başlayacağım sunu falan için MacBook almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir karar olur mu MacBook işe yararmı kasma donma gibi sorunlar olur mu?
Bu sene liseye başlayacağım sunu falan için MacBook almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir karar olur mu MacBook işe yararmı kasma donma gibi sorunlar olur mu?
Hocam lisede pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum universitede daha çok ihtiyacınız olur. Şimdi Matebook 13 gibi bir laptop alırsanız MacBook'dan daha ucuza daha iyi performans alırsınız.
Hocam lise de pek ihtiyacaınız olacağını sanmıyorum universitede daha çok ihtiyacınız olur. Şimdi Matebook 13 gibi bir laptop alırsanız MacBook'dan daha ucuza daha iyi performans alırsınız.
Marka takıntın varsa ASUS ROG STRIX ya da MSI'ın GL midir GP midir kaliteli bir serisi var. Git onlardan al. Uçak gibi cihazlar. Kalitei yakışıklı ve performanslı. Lisedesin sonuçta. Arkadaşlarınla oyun oynarsın.
Asus ROG Strix G17 G712LWS-EV028 Intel Core i7 10750H 16GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!