İddia Ucuz MacBook'un fiyatı sızdırıldı

Çıkış sebebi render vs gibi işler olmayacağı için o konuya pek düşeceklerini düşünmüyorum belki bir çekirdek koyarlar.

4 GB RAM ile gelmesi bence çok zor bir ihtimal eğer o fiyata MacBook hissiyatını yaşatırlarsa öğrenciler için çok güzel bir cihaz olacak.

Haklısınız hocam fazla bel baglamamak lazım.

Açıp kendiniz kontrol edebilirsiniz Apple'ın yetkili satıcısında 1500 dolar olan model 61k Apple'ın kendi sitesinde ise 80k.

16 dediğim özelleştirilebilir şekliyle hocam. Düz model 8 olur bence. Olsa olsa en fazla 12.

En nefret ettiğim durum bu. Telefonda da hala 128 GB depolama ile üretim yapıyorlar. Kanser eder Apple. Tamam işletim sistemi stabil, optimizasyonu vs çok iyi ama bu kadar para veriyorsun aldığın cihaz 128 GB. Hala 8-256 MacBook'lar geliyor Neyse...

MBP M4 ve üstü modeller minimum 16 GB bellek ve 512 GB depolama ile geliyor. MB Air M4 modellerinde de minimum 16 GB bellek ve 256 GB depolama var. Yeni Air modellerde depolamanın da minimum 512 seviyesine çıkması bekleniyor. Yine 2024 sonu gibi M2 ve M3 modellerin baz versiyonlarını 16 GB RAM’e çıkarttılar.

Hala çağdışı, ancak ürünlerinin performansını etkileyecek eksiklikleri onlar da istemeye istemeye değiştiriyor.

Yanlış biliyor olabilirim ama A18 Pro Max 8 GB RAM destekliyor bunu 12'ye falan çıkartıp 12 GB RAM ile getirirlerse bence yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…