Ucuz manyetik switch klavye önerisi

ErdemG

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
Meslek
Tesisat Uzmanı
2000e yakın arıyorum en ucuz manyetik switch hangisi? Bir de vergi olayları falan değişmiş Türkiye'den alabileceğim hiç var mı?

Bende çok aradım bulamadım. connectgamede garantisiz 2750TL ye vardı bugün bitti indirimi.

Bende çok aradım bulamadım. Connectgamede garantisiz 2750TL'ye vardı bugün bitti indirimi.

Kaçırmasam iyiymiş

Kaçırmasam iyiymiş

Redragon K617 Fizz de var mı yok mu analamadım

Switchininin kalitesini bilmiyorum. Ses yalıtımı yetersiz. Onun dışında her şeyi çok iyi duruyor. 8KHz olması da iyiymiş. Yurt dışından tanıdık getirmediği sürece alınamayacak bu klavyeler ne yazık ki.

Sahibinden'de bir kişi satıyor son fiyat sordum 3000 TL dedi. Siz ne kadar teklif vermiştiniz?

Son düzenleme:
Switchininin kalitesini bilmiyorum. Ses yalıtımı yetersiz. Onun dışında her şeyi çok iyi duruyor. 8KHz olması da iyiymiş. Yurt dışından tanıdık getirmediği sürece alınamayacak bu klavyeler ne yazık ki.

Sahibinden'de bir kişi satıyor son fiyat sordum 3000 TL dedi. Siz ne kadar teklif vermiştiniz?

Bende onu düşünüyoeum o civarlara mantıklı mı acaba?

İhtiyacınız varsa alınır. Bu arada ses yalıtımına yetersiz dedim fakat kararım değişti... Dissembly videosunu izledim köpük, silikon falan varmış içinde. Eksik olarak, güzel RGB'si olmasına rağmen keycapsleri ışık geçirmiyor ve fontsuz. Ama LED'leri kuzeyde zevke göre farklı keycaps alınabilir. Gateron jade switchde destekliyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı