Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 11 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben mikroskop ile keşifler yapmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz ucuz mikroskop var mı? Son düzenleme: 11 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar ben mikroskop ile keşifler yapmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz ucuz mikroskop var mı?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 11 Ağustos 2015 #2 Giriş seviyesi. Benim de kullandığım Lizer Mp-A450 isimli mikroskobu öneririm. Ancak bütçe belirtseydin daha iyi olurdu. Lizer Mp-A450 Mikroskop Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Giriş seviyesi. Benim de kullandığım Lizer Mp-A450 isimli mikroskobu öneririm. Ancak bütçe belirtseydin daha iyi olurdu. Lizer Mp-A450 Mikroskop Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 11 Ağustos 2015 #3 @BrainHacker, teşekkür ederim sipariş veriyorum. Bütçem bunu karşılayabilecek durumda.Ya 100 liralık bir şey olacaktı yada bu olacaktı.
@BrainHacker, teşekkür ederim sipariş veriyorum. Bütçem bunu karşılayabilecek durumda.Ya 100 liralık bir şey olacaktı yada bu olacaktı.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 11 Ağustos 2015 #4 100 Tl'ye kadar bütçen var ise bunu öneririm. Lizer STX-1200 Mikroskop Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Daha iyi. Sipariş etmeden buna da bir göz at @Ritualist Bu arada ilk mikroskop deneyimi mi?
100 Tl'ye kadar bütçen var ise bunu öneririm. Lizer STX-1200 Mikroskop Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Daha iyi. Sipariş etmeden buna da bir göz at @Ritualist Bu arada ilk mikroskop deneyimi mi?
5 53949 Kilopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 74 11 Ağustos 2015 #5 @Ritualist Benim de aklıma düşürdün almayı teşekkürler konuyu açtığın için. Yani giriş seviyesi de olsa bu kadar uygun fiyatlarda olacağını sanmıyordum, bakmamıştım bile.
@Ritualist Benim de aklıma düşürdün almayı teşekkürler konuyu açtığın için. Yani giriş seviyesi de olsa bu kadar uygun fiyatlarda olacağını sanmıyordum, bakmamıştım bile.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 11 Ağustos 2015 #6 Yoğurda bakıp buraya geri dönsene [emoji1]