Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam, sınırsız vodafone mobil verim var, telefonum Android

15 GB hotspot sınırım var, bu sınıra takılmadan mobil verimi nasil laptopa aktarabilirim söyler misiniz?

Hocam bunun mekaniğini belli uygulamalar için verilen cart curt internetleri için geçerli midir? Turkcell saçma sapan internetleri vermeyi çok seviyor, onları kulllansak ya?

Hocam bunun mekaniğini belli uygulamalar için verilen cart curt internetleri için geçerli midir? Turkcell saçma sapan internetleri vermeyi çok seviyor, onları kulllansak ya?
WebSocket tunnel ile http başlığını "Host :www.fizy.com" gibi o programın websitesine göre değişken şekilde ayarlarsanız yapılabilir gibi. Ama IP tabanlı erişim açtılarsa herhangi bir şekilde bu mümkün değil. Ben sadece youtube internetini bu yöntemle normal internete çeviriyordum. Hepsi için geçerli mi bilmiyorum.

Çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık. TTL değeri daha düşük olursa mesela 1 gibi ne olur? Hızlarda değişme olur mu ya da bir ilgisi var mı?

Çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık. TTL değeri daha düşük olursa mesela 1 gibi ne olur? Hızlarda değişme olur mu ya da bir ilgisi var mı?
Değişiklik olur elbette boş yere 64 default yapmamışlardır heralde. İnternete çıkışınızı engeller büyük ihtimal.

Root atmadan yapma yolu yok mudur, biraz baktığımda root atmayı gözüm kesmedi, yanlış yapabilirim diye düşünüyorum. Rootsuz bir yolu varsa anlatırsanız sevinirim.

Rootsuz versiyonu olsaydı konuda onu anlatırdım.
Hocam pdanet ile laptopta mobil verimi iletiyorum

Laptop aracılığıyla hotspot yapıp diğer kişilere de sınırsız mobil verimi baska telefonlara da aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…