Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

"arm" sürümünü termuxla telefonda çalıştırarak kullanıyorum ben.
Bir de düz v2ray kullanmanın bize katkısı ne olacak?
Bu aklıma geldi ve denedim. Yapınca nedense bir buga giriyor ve spam yapıyor.
Düz v2ray kursanız hem daha hızlı olacak hem de vpn uygulamalarına verdiğiniz bilgileri girerek tek tıkla kullanabilirsiniz.

Bu aklıma geldi ve denedim. Yapınca nedense bir buga giriyor ve spam yapıyor.
Düz v2ray kursanız hem daha hızlı olacak hem de vpn uygulamalarına verdiğiniz bilgileri girerek tek tıkla kullanabilirsiniz.
Düz openvpn veya wireguard kullanmak daha iyi olur. V2ray ile aynı işi yaptırcaksak bir avantajı yok. Bir güvenlik duvarını falan aşmak istiyorsak okul internetinde falan o zaman v2ray kurmak mantıklı.

Düz openvpn veya wireguard kullanmak daha iyi olur. V2ray ile aynı işi yaptırcaksak bir avantajı yok. Bir güvenlik duvarını falan aşmak istiyorsak okul internetinde falan o zaman v2ray kurmak mantıklı.
Siz bilirsiniz hocam. Benim zaten sunucum var. Demek istediğim termuxa girip sunucu açıp verdiği proxye bağlanmak biraz zahmetli .

Siz bilirsiniz hocam. Benim zaten sunucum var. Demek istediğim termuxa girip sunucu açıp verdiği proxye bağlanmak biraz zahmetli .
Çok zor değil ya. Avantajı host başlığını değiştiriyoruz bizi googleye giriyor sanıyorlar.

Hocamlar kusura bakmayın ne bağlanmayı becerebildim ne kullanmayı.

Bknz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…