Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Neden hocam? Sanki konunun bir kısmında olduğu yazıyordu (emin değilim yazmıyor da olabilir).

Turkcell hatlar verileri IP şeklinde yolluyor, SNI şeklinde değil, örneğin şöyle Vodafone hattı diyelim, Google'a girmek istediğinde veri google.com şeklinde gidiyor, ama Turkcell'de google.com şeklinde değil de IP olarak gidiyor ve bunu değişmeniz zor, önlem almışlar.

Anladım hocam. Bilgi için teşekkürler.

Son bir haftadır bununla ilgili uğraşıyorum fakat net bir çözüm bulamadım. Amacım telefondaki YouTube paketini bilgisayarda kullanmak.
Bunun için telefonun hotspotunu açıp, bilgisayardan bağlanırken Windows'un ttl değerini 65 yaptım. Bilgisayarda sadece YouTube izlerken telefondaki YouTube paketini kullanabilmek istiyorum fakat başaramadım. TTL degerini 65-66 denedim, kablolu olarak bağladım, yabancı forumlarda ipv6yi kapatmayı öneriyorlardı onu da yaptım yine de işe yaramadı. Alternatif olarak Pdanet'i öneriyorlar ama Pdanet'i kullanmayi da hiç denemedim. Yazılanlara bakılırsa bağlantı kopması, telefonun açık kalması gibi farklı şeyler yazdıklarından dolayı hiç uğraşmadım. Siz kullanabiliyor musunuz? Ya da bunun için farklı bir yöntem var mı acaba?
@387354

ttl değerini nasıl değiştiniz?

İyi hoş konuymuş da Türk Telekom'da hotspot paketlerini bulamadım ben.

Edit: Aylık 80₺'ye sınırsız PUBG paketi var, yani en ucuz sınırsız paket bu. Bu paketi alıp nasıl normal internet olarak kullanabilirim? Root erişimim var.

Legal sakıncaları olanlar Telegram kanalı verirse ya da direkt benim Telegram'ımdan iletişime geçip yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Telegram: @Caner_Karaca

Son düzenleme:

Sınırsız PUBG'yi normale çevirmeyi denemem için benim de sınırsız PUBG paketim olması lazım. Deneyemeyeceğim için bilgi veremiyorum maalesef.

Ben bilgisayarın Ttl'sini 65 yapıp kullanıyordum. Sende neden çalışmadı bilmiyorum. Operatör kaynaklıdır belki.

Sınırsız PUBG'yi normale çevirmeyi denemem için benim de sınırsız PUBG paketim olması lazım. Deneyemeyeceğim için bilgi veremiyorum maalesef.
Farketmez hocam, sınırsız Instagram paketi de var ama 170₺. Yeter ki methodunu öğrenelim. Teşekkürler.

Farketmez hocam, sınırsız Instagram paketi de var ama 170₺. Yeter ki methodunu öğrenelim. Teşekkürler.
http catcher kullanıp pugbye giden paketlerin adlarına bakabilirsiniz, eğer yapabilirseniz sizin için bir şey yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…