Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Türk Telekom'da bulamadım bu hotspot internetlerini yok galiba. Faturalı hattımda sınırsız WhatsApp'ta var belki işime yarar diye sordum. Araştırmıştım ama düzgün bir sonuca ulaşamadım.
Bende var şu an ama buradan söylemem doğru olmaz. Zaten muhtemelen bu tip yollar Sosyal'de yasaktır yüksek ihtimal.

Sen mukemmel bir detaysin hocam çok teşekkür ederim.

Telefonumdaki sınırsız mobil veriyi başka telefona nasıl hotspot yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumdaki sınırsız mobil veriyi başka telefona nasıl hotspot yapabilirim?
Telefonun TTL'sini 65 yaptıktan sonra hotspot ile cihazı bağlayın. Bağlantıdan sonra TTL'yi 64 yapın. Eğer bu yöntem çalışmazsa beni haber edin.

Rootsuz yolu da var. Bknz "PdaNet".
Hayır PDANet bu yöntemi uygulamıyor. Proxy sunucusu açıp hotspot ile paylaşım yapar. Ve telefondaki vpn gibi şeyleride paylaşır. Benim anlattığım ile PDANet bambaşka işlere yarıyor.

Beni etiketler misiniz hocam rica etsem?
Konuyu açtım. Linki burada.

Aynı yöntemi uyguluyor demedim ki... Sonuç itibariyle aynı işlevi görüyor. Ben hotspot'u PdaNet aracılığyla yaptığımda kullandığım GSM operatörü hotspot kullanıp kullanmadığımı anlıyor mu, anlamıyor mu? Anlamıyor. Bu nedenle bahsettiğiniz durumda bir sorun yaşamıyorum (bizzat denenmiştir.) . O zaman sorun var mı? Yok. Zaten bu yazılım ABD'de de hotspot engeli bulunan sınırsız tarifelerin hotspot ile de kullanılması amacıyla yazılmış.

Ama pingi arttırıyor. Mesela ben bunu yurtta kullansam ve oyun oynamak istesem yüksek ping verecek.
Root'tan çekinenler için bir çözüm. Sırf bu nedenle cihaza root atmak istemeyen bir çok insan vardır.

Turkcell lifebox için verdiği interneti ve TV vb benzer interneti normal olarak kullanmak
Mümkün, mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…