Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

VPS’i nereden almamı önerirsiniz? Ayrıca bu bahsettiğiniz scripti nasıl ve nereye oluşturacağım? Telefonumda hangi uygulamadan işlem yapmam gerekiyor. Forumu tamamen okumama rağmen her şey parça parça olduğu için anlayamadım. Rica etsem detaylı anlatım yapar ya da yeni bir başlık açıp anlatım yapabilir misiniz? Dediğiniz gibi telegramda satıldığını gördüm fakat yavaş olduğu söyleniyor. Hem bu konuyla ilgili deray verirseniz iphone kullananlar içinde iyi olur. Şuanda iphone için bir kaynak yok.

Vps alıp bir script ile kurulum yapıyorsunuz. Basit işlem.
+ ek olarak script kaynağını forum içinde bulamadım sağlarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Kurulum için bu kaynağa bakabilirsiniz.

Server tarafında config olarak bunu kullanın

Http injectoru çözdüm. Vps in bana ne gibi bir faydası olacak? Başka bir forumda racevpnden oturum açıp kullanmayı önerdiler denedim ama internetim oldukça yavaşladı. Vps satın aldığımda mantığı aynı mı çalışacak? Yani sunucunun kullanıcı ismi şifresini hostunu yazıp o mantıkla mı kullanacağım? ios http injector için konuşuyorum

Vps satın aldığında vpnsiz nasıl hız alıyorsan hemen hemen o hızla interneti kullanırsın. Free sunucularda maks 5-6 mbps görüyordum.

Vpse sunucu kurduktan sonra qr kod oluşturup telefondan okuyacaksın bu kadar.

Anlatta konuyu güncelleyim.

Uzun zamandır bu işin yerel VPN ile halledilebileceğini düşünüyordum ama bunun için uygulama bulamamıştım. Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım olmadı.

Bugün Yusuf İpek'in DPI aşma ile ilgili videosunu izlerken ByeDPI uygulamasında Default TTL ayarı yazdığını gördüm. Hemen 63'e ayarlayıp denedim ve oldu. Neye niyet neye kısmet durumu.

Özetle:
ByeDPI - > Settings - > UI Editor - > Default TTL - > 63

Tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…