Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

ByeDPI programını kurcalarken fake SNI diye bir ayar gördüm arkadaşlar YouTube paketi olup da her yerde kullanmaya çalışanlar vardı, YouTube paketi olanlar ByeDPI programında şuradaki ayarları değiştirerek bir deneme yapabilir mi? Bende paket yok.

Düzenleme: Denemeyin arkadaşlar ben denedim olmadı

Son düzenleme:
Bu hala düzelmedi mi KS? Vodsfone 5gb 350 veriyorum eger çalışıyorsa root atarım zaten rootla olucak islerim vardi birde bu varsa hemen atarım garantisi az kaldi zaten

1 aylık vps fiyatı.Sınırsız wpatsapp için deneyeceğim.İşletim sistemi ne seçilecek?

Dosya Ekleri

• IMG-20250112-WA0005.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 106
hocam merhaba bunu yaptığınızı gördüğümde yaptığınız şeyin aynısını bende yaptım. VPS sunucumda v2ray ile kurulum yaptım config dosyası olarak tam olarak ne yapacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Yapabildim meb ile alakalı bir bağlantı bırakmışsınız teşekkür ederim. Ama sizin bıraktığınız confige de bağlansam 60 mbps alıyorum. Kendi sunucumda da 60 mbps alıyorum yani bir şey değişmedi. Bu benim konumum ile mi alakalı yoksa vps in sorunu mu? keyubu kulllanıyorum.

ekleme: normalde kendi internetimle 250 mbps civarı alıyorum

Son düzenleme:
Bende arada 80 alıyorum evet 60 mbps sınırlaması yok ama forumdaki kişiler kendi sunucunuzda yaparsanız internetten birşey kaybetmezsiniz demişti. Benim kendi internetimde 250 mbps civarı almam lazım. VPS kaynaklı olabilir mi acaba? Önerdiğiniz bir vps sağlayacısı var mı?

Kod:
Poyrazdan 39 tlye VPS aldım.Hız çok kötü, normalde 120-130 mbps iken 30-40 mbpsye düşüyor.Forumdaki config dosyaları kopyala yapıştır olduğu için bir karakter kayınca hata veriyor.Kurulum komutlarını ve config dosyasını ekledim.Hız testini bağlanmadan ve de bağlıyken aynı sunucuyla yapın.Örneğin Adanada iseniz hep Adana Turk Telekom gibi.

KURULUM

apt-get update
bash <(curl -L https://raw.githubusercontent.com/v2fly/fhs-install-v2ray/master/install-release.sh)
systemctl enable v2ray
systemctl start v2ray
systemctl status v2ray

UUID oluşturmak için
https://www.uuidgenerator.net/

Sertifika dosyası oluşturmak için (server.crt ve server.key)
https://chatgpt.com/share/675f179b-f3dc-800c-bee8-09b2ef7de31f

config.json dosyası /usr/local/etc/v2ray/ klasörüne atılacak

{
  "inbounds": [
    {
      "port": 443,
      "listen":"sunucu_ip",
      "protocol": "vmess",
      "settings": {
        "clients": [
          {
            "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
            "alterId": 0
          }
        ]
      },
      "streamSettings": {
        "network": "ws",
        "security": "tls",
        "tlsSettings": {
          "serverName": "api.whatsapp.net",
          "allowInsecure": true,
          "certificates": [
            {
              "certificateFile": "/root/server.crt",
              "keyFile": "/root/server.key"
            }
          ]
        },
        "wsSettings": {
          "headers": {
            "Host": "api.whatsapp.net"
          },
          "path": "/v2ray"
        }
      }
    }
  ],
  "outbounds": [
    {
      "protocol": "freedom",
      "settings": {}
    }
  ]
}

systemctl restart v2ray
systemctl status v2ray

Hocam konuyu düzenledikten sonra yeni eklediğiniz yöntemi(root gerektirmeyen) yaptıktan sonra geri alabiliyor muyuz? Mesela ben ihtiyacım olduğu zaman hotspot paketlerden alsam bu yöntemi kullansam sonra ihtiyacım olmayınca uygulamadan ayarları oluyorsa eski haline getirsem. Ayrıca normal paket aldığımızda o paketteki internette sorun çıkmıtor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…