TT sınırsız whatsapp paketim, poyrazdan 39 tlye aldığım v2ray kurulu sunucu, bataryası ölü rootlu android telefon ve 4g modem destekli Keenetic Omni (KN-1410) router var.
1-Android teli şarja takıp v2rayNg uygulaması ile v2ray sunucuya bağlanıyorum.Vpn hotspot ile wifiyi dağıtıyorum.
Dezavantajları:Telefon çok ısınıyor ufak bir fan gerekiyor.Hız sunucu kötü ise düşüyor, üstüne bir de wifi düşürüyor.İptv, youtube gibi uygulamalarda kasıyor.
2-Android teli Keenetic routera(Qualcomm Mobile Broadband USB modem olarak görüyor) bağlayıp v2rayNg uygulaması ile v2ray sunucuya bağlanıyorum.Vpn hotspot ile USB tethering açıyorum.Keenetic ile dağıtıyorum.
Dezavantajları: Hız sunucu kötü ise düşüyor, usbden gelen güç telefona yetmiyor ve sık sık kapanıyor.
Sonuç: Hızı düşürmeyen sağlam bir v2ray server ve bataryası idare eder rootlu telefon ile ADSL,VDS,Fibere gerek kalmadan her yerde sınırsız internet kullanabilirsiniz.
Soru:Openwrt ile v2ray client yüklenebilen LTE/Simcard destekli bir routerla bu iş basitçe yapılabilir mi?