Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam ona da ücret ödüyoruz sonuçta 850 TL'lik paket aldım bana 70 GB lifebox ve 70 GB TV+ verdi varsa bir söyleyinde bizde onlardan yararlanalım. Sizin pakete para vermenizle bizim vermemiz arasında bir fark yok.
Bence yasal çünkü sonuçta onada ücreti ödüyoruz

Benim anlattığım pakette tüm internet erişimi açıktır lakin sizinkinde kısıtlama vardır. Alakası yok.

Başarılı.

Bence yasal çünkü sonuçta ona da ücreti ödüyoruz.

Hocam nasıl yapıldığını anlatamayız ama oda bu gibi bir değer vb ile ilgili kendin araştırıp bulabilirsin.

Son düzenleme:
TTL değiştirmek için root atmam gerekli sanırım ve PCim yok telefondan hangi rootları kullanmamı önerirsiniz veya başka yolu?

Ttl değiştirmek için root atmam gerekli sanırım ve pcim yok telefondan hangi rootları kullanmamı önerirsiniz veya başka yolu?

Bunu yapmanın çeşitli yolları var ama şunu belirteyim root atarken telefonunuzun başına her şey gelebilir brick bile olabilir ve yeni telefonda garantisi biter hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

TTL değiştirmek için root atmam gerekli sanırım ve PCim yok telefondan hangi rootları kullanmamı önerirsiniz veya başka yolu?
Sadece telefonla root atmak eski androidlerde mevcut. Android 10 veya üzeri için bilgisayar gerekli oluyor root için.
Eğer elinize pc geçerse ödünç falan alırsanız şu konuya bakın:

@387354 Reis, root atmak güvenli mi? TC bilgileri felan çalınması filan olmaz değil mi? Bazı e devlet gibi uygulamalar kullanıyorum da. Ve bu hotspotu nasıl kapatabiliriz daha sonra? Kendi paketimize gecmek için ve arkada hep açık mı kalacak o uygulama. Birde sıkıntı çıkarmaz değil mi ay sonu filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…