Ucuz Modem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Glock
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 621

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana Wİ-Fİ güçlü olabildiğince ucuz sorunsuz modem önerir misiniz?

Evdekiler kullanıyor hocam gayet sorunsuzmuş kurulumuda basit.

Hocam modem mi bu?

Evdekiler kullanıyor hocam gayet sorunsuzmuş kurulumuda basit.
Hocam Wi-Fi guclendirici sanmısım :D

Bundan bende de var, şu an kutusunda duruyor ama DSL bağlantılar için gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat fiyat konusuna bir şey diyemem. Ayrıca, şu an Superonline'ın verdiği ZTE H3600 V2 ve ONT ikilisi daha iyi olduğundan kullanmıyorum.

Yanlış anlamayın bilmiyorum, ama 2700 lira fazla değil mi 300 liraya da modem satılıyor. Hadi 300 lira almayalım da mesela Keenetic omni kn-2011-01tr modelini öneriyorlar, 1k ya kadar bir şey bulamaz mıyız?

Keenetic Omni DSL bakabilirsiniz ama öyle 5 GHz Wi-Fi kullanayım dersen Extra DSL alman gerekir. Zaten bir üstü de VR2100.

Yanlış anlamayın bilmiyorum, ama 2700 lira fazla değil mi 300 liraya da modem satılıyor. Hadi 300 lira almayalım da mesela Keenetic omni kn-2011-01tr modelini öneriyorlar, 1k ya kadar bir şey bulamaz mıyız?
Ben bu VR2100 modelini zamanında 900 TL civarında almıştım, 2700 TL dediğiniz de kabaca 100 dolar.

Keenetic Omni DSL bakabilirsiniz ama öyle 5 GHz Wi-Fi kullanayım dersen Extra DSL alman gerekir. Zaten bir üstü de VR2100.

Ben bu VR2100 modelini zamanında 900 TL civarında almıştım, 2700 TL dediğiniz de kabaca 100 dolar.
Ben dolarla kazanmıyorum ne yazık ki. Sadece ucuz işimi görecek modem aradım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı