Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #21 Raven_141 dedi: Şu an kullandığım ofis faresi ile nereden baksan 4 yıl olmuştur ayrıntılara pek takılmıyorum bozulmadıkça da pek değiştireceğimi düşünmem. Genişletmek için tıkla... Fps oyunu oynamiyorsan sorun yok. Ani donuslerde fareler takilma yapabiliyor cunku. O zaman bu fare isini gorecektir.
Raven_141 dedi: Şu an kullandığım ofis faresi ile nereden baksan 4 yıl olmuştur ayrıntılara pek takılmıyorum bozulmadıkça da pek değiştireceğimi düşünmem. Genişletmek için tıkla... Fps oyunu oynamiyorsan sorun yok. Ani donuslerde fareler takilma yapabiliyor cunku. O zaman bu fare isini gorecektir.
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #22 Abdullah7 dedi: FPS oyunu oynamiyorsan sorun yok. Ani donuslerde fareler takilma yapabiliyor cunku. O zaman bu fare isini gorecektir. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla hikaye türlü oynuyorum FPS girersem CS tarzında girerim. Bana uzun süre yeter herhalde.
Abdullah7 dedi: FPS oyunu oynamiyorsan sorun yok. Ani donuslerde fareler takilma yapabiliyor cunku. O zaman bu fare isini gorecektir. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla hikaye türlü oynuyorum FPS girersem CS tarzında girerim. Bana uzun süre yeter herhalde.