Ucuz mouse pad önerisi

zetasinc

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"İşlemci Intel Core i5-9400F Ekran Kartı AMD Radeon RX 590 Anakart MSI H310M VDH Plus RAM 16 GB DDR4 2666 MHz"
Arkadaşlar çok iyi kayacak bir mouse pad istiyorum. Şu an elimde helixsun mouse pad var 3 yıl oldu ve yıprandı, mouse yavaşladı. Yeni farem falan çok hızlı fakat bu mousepadde yavaş ucuza 400 TL üstü olmayacak şekilde bir mouse pad önerir misiniz? Uzun yıllar götürsün kayganlığı iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon.com.tr bu biraz daha büyük istersen Amazon.com.tr

Kaliteli iyi bir şey ben şu an kullanıyorum çok iyi kayıyor masaya yapışıp yerinden kaymıyor ama farede mukemmel e-sporcular bunu alıyor zaten.

Vay be küçüğünü alacağım hocam 70 X 30 olanını yani umarım iyidir arkadaşlar bütün önerilere açığım yani ATK A9 kullanıyorum iyi kayan bir mouse ona uygun mouse pad lazım.

Kaliteli iyi bir şey ben şu an kullanıyorum çok iyi kayıyor masaya yapışıp yerinden kaymıyor ama farede mukemmel e-sporcular bunu alıyor zaten.

Ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir yavaşlama oldu mu?

3 yıldır kullanıyorum herhangi bir yavaşlama yaşamadım toz pislikte tutmuyor masanıza klavye fareye göre alınız işte.

Uzun ömürlü bu bütçede zor. Kare isteniyorsa JD450 alınabilir. Klasse Pro da üzmez.

3 yıldır kullanıyorum herhangi bir yavaşlama yaşamadım toz pislikte tutmuyor masanıza klavye fareye göre alınız işte.

Blic T60 klavyem var faremde ATK A9 şu anki mouse padim 70 30 memnunum alırsam değerlendirmesini yaparım.

Uzun ömürlü bu bütçede zor. Kare isteniyorsa JD450 alınabilir. Klasse Pro da üzmez.

Uzun ömürlü dediğim 4 5 yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…