vaishendo Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Kaliteli olmasına gerek yok. Ucuz olsun ve şarkıyı çalsın yeter.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 2. el eski IPod'lara bakabilirsiniz. Ben koleksiyonluk olarak 2009 model bir iPod almıstım arada sırada acar dinlerim gayet memnunum. TunasKakaleys dedi: 2. el eski IPod'lara bakabilirsiniz. Ben koleksiyonluk olarak 2009 model bir iPod almıstım arada sırada acar dinlerim gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir düzeltme yapayım 2.el dedigim bit pazarlarından hocam.
2. el eski IPod'lara bakabilirsiniz. Ben koleksiyonluk olarak 2009 model bir iPod almıstım arada sırada acar dinlerim gayet memnunum. TunasKakaleys dedi: 2. el eski IPod'lara bakabilirsiniz. Ben koleksiyonluk olarak 2009 model bir iPod almıstım arada sırada acar dinlerim gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bir düzeltme yapayım 2.el dedigim bit pazarlarından hocam.