Merhaba, internette ucuz Netflix hesabı satan yerler vs. var.
Bunlar güvenilir midir veya daha önceden satın alıp da sorun yaşamayan, yaşayan var mı?
İsteğe bağlı site önerisi yazabilirsiniz.
Onun yerine birazcık uğraşarak her ay yeni hesap açarak 42 TL'lik paketi ücretsize getirebilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum gayet de uğraşıma değiyor.
Onun yerine birazcık uğraşarak her ay yeni hesap açarak 42 TL'lik paketi ücretsize getirebilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum gayet de uğraşıma değiyor.
Bunlar güvenilir midir veya daha önceden satın alıp da sorun yaşamayan, yaşayan var mı?
Bu tip sitelere güvenmeyin çoğu dolandırıcı olabiliyor tanıdığınız birileri varsa ortak kullanabilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse ben patronumla ortak olarak kullanıyorum.
Farklı sitelerden satın almayı deneme. Kesinlikle ortak girmeni öneriyorum. En üst paket 42TL. 3 ortak arkadaşımla girdim aylık 10'ar TL ödüyoruz. (2TL'lik farkı ben ödüyorum). Böylelikle hem Netflix'in desteklediği son görüntü kalitesinden yararlanabiliyoruz hem de bu fırsata sadece 10TL'lik bir miktar ödeyerek erişiyoruz.