Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Mart 2023 #1 Arkadaşlar epeydir KMSpico kullanıyordum. Nedense aklım şimdi başıma geldi. Daha kaldırmadım çünkü hala OEM keyim yok. Ucuzua OEM key nereden bulurum?
Arkadaşlar epeydir KMSpico kullanıyordum. Nedense aklım şimdi başıma geldi. Daha kaldırmadım çünkü hala OEM keyim yok. Ucuzua OEM key nereden bulurum?
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 17 Mart 2023 #2 Saglam lisans sitesinden aldim ben bizzat, hizmetleri guzledir fiyatina deger bence.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Mart 2023 #3 apomen dedi: Saglam lisans sitesinden aldim ben bizzat, hizmetleri guzledir fiyatina deger bence. Genişletmek için tıkla... Şu anda W10 Pro 110tl hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır?
apomen dedi: Saglam lisans sitesinden aldim ben bizzat, hizmetleri guzledir fiyatina deger bence. Genişletmek için tıkla... Şu anda W10 Pro 110tl hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 R.G.B dedi: Şu anda W10 Pro 110tl hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Saglam lisans sitesinden al geç.
R.G.B dedi: Şu anda W10 Pro 110tl hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Saglam lisans sitesinden al geç.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 17 Mart 2023 #5 R.G.B dedi: Şu anda Windows 10 Pro 110TL hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuzunu bulma sansiniz vardir ama en kalitelisi ve sizi uzmeyecek olani budur, alabiliyorsaniz alin yoksa lisansiz kullanin ne olacak
R.G.B dedi: Şu anda Windows 10 Pro 110TL hocam sizce değer mi? Daha ucuzu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuzunu bulma sansiniz vardir ama en kalitelisi ve sizi uzmeyecek olani budur, alabiliyorsaniz alin yoksa lisansiz kullanin ne olacak
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Mart 2023 #6 apomen dedi: Hocam daha ucuzunu bulma sansiniz vardir ama en kalitelisi ve sizi uzmeyecek olani budur, alabiliyorsaniz alin yoksa lisansiz kullanin ne olacak Genişletmek için tıkla... Lisanssız kullanmanın dezavantajları nedir hocam?
apomen dedi: Hocam daha ucuzunu bulma sansiniz vardir ama en kalitelisi ve sizi uzmeyecek olani budur, alabiliyorsaniz alin yoksa lisansiz kullanin ne olacak Genişletmek için tıkla... Lisanssız kullanmanın dezavantajları nedir hocam?
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.298 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #7 Gamesatisdan alabilirsiniz onun dışında keyi aldıktan sonra temiz kurulum yapip öyle kullanmanizi tavsiye ederim.
Gamesatisdan alabilirsiniz onun dışında keyi aldıktan sonra temiz kurulum yapip öyle kullanmanizi tavsiye ederim.
taxszd Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer 26.357896, 127.783809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #8 Hocam Allkeyshop sitesinden bakabilirsiniz
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 17 Mart 2023 #9 R.G.B dedi: Lisanssız kullanmanın dezavantajları nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bazi ozellestirmeler yapamazsiniz, sag alt kosede bir yazi cikar Windows'u aktiflestirin diye, baska onemli bir şey yoktur. Bence lisans alabiliyorsaniz alin ama korsana yonelmeyin.
R.G.B dedi: Lisanssız kullanmanın dezavantajları nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bazi ozellestirmeler yapamazsiniz, sag alt kosede bir yazi cikar Windows'u aktiflestirin diye, baska onemli bir şey yoktur. Bence lisans alabiliyorsaniz alin ama korsana yonelmeyin.
B Bloodmoon726 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 968 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #10 Saglamlisans sitesi üzerinden birkaç gün önce yeni bir PC için aldım gayet güvenilir ve hızlı.