T Tersgenclik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #1 Şu aralar çok sıkıldım. Ucuz ve eğlenceli oyun önerecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2022
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 13 Ocak 2022 #2 Witcher 3: GOTY Steam indirimlerinde çok güzel fiyatlara düşüyor. Bir bakın derim.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne 13 Ocak 2022 #3 Dead Cells 20 TL, indirimde şu an. Onun dışında benim de almayı düşündüğüm UnderMine var o da indirimde şu an, göz atın belki siz de seversiniz.
Dead Cells 20 TL, indirimde şu an. Onun dışında benim de almayı düşündüğüm UnderMine var o da indirimde şu an, göz atın belki siz de seversiniz.
AKorkmaz Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #4 Tersgenclik dedi: Şu aralar çok sıkıldım. Ucuz ve eğlenceli oyun önerecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların varsa Blazing Sails öneririm çok eğlenceli ve vakit geçirmelik bir oyun. Tek başıma oynicam diyorsan Thief Simulator öneririm şuanda indirimde galiba almanı tavsiye ederim.
Tersgenclik dedi: Şu aralar çok sıkıldım. Ucuz ve eğlenceli oyun önerecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların varsa Blazing Sails öneririm çok eğlenceli ve vakit geçirmelik bir oyun. Tek başıma oynicam diyorsan Thief Simulator öneririm şuanda indirimde galiba almanı tavsiye ederim.