Bu ikisi güzel mouslar, DeathAdder V2 Mini kullanıyorum memnunum.
Rival 3'te öneriliyor ama ben pek sevmiyorum zaten Razer'ın bu iki modelinden bir tık daha kötü. Yine de karar sizin. Hala el ölçüsü ve tutuş şekli söylemediniz ama bunları alabilirsiniz.
En ucuz Lenovo Ideapad M100 GY50Z71902 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Ideapad M100 GY50Z71902 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 384,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Problem değil. Benim el ölçüm sanırsam 19 20 arası bir şeydi Mouse küçük olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Alışıyorsun.
Bunlardan hangisini kullanıyorsun?
Problem değil. Benim el ölçüm sanırsam 19 20 arası bir şeydi mouse küçük olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Alışıyorsun.
Bunlardan hangisini kullanıyorsun?
Güzel. Ben palm tutuş kullanmama rağmen mouse rahatsız etmiyor. Daha önce büyük mouse kullanıyordum şimdi küçük,alışınca problem olmuyor. DeathAdder V2 Mini alabilirsiniz. Fiyatının çok üstünde bir performansı var.
Güzel. Ben palm tutuş kullanmama rağmen mouse rahatsız etmiyor. Daha önce büyük mouse kullanıyordum şimdi küçük, alışınca problem olmuyor. DeathAdder V2 Mini alabilirsiniz. Fiyatının çok üstünde bir performansı var.
Bütçe 50-200 dediğiniz için bunu öneriyorum. Bu fiyatta bu kalite ürün bulamazsınız. Merdivenaltı ürün alın isterseniz ama FPS oyunlarında falan çok performans beklemeyin. Ani dönüşlerde takılmalar çok yaşarsınız vs vs.
Bütçe 50-200 dediğiniz için bunu öneriyorum. Bu fiyatta bu kalite ürün bulamazsınız. Merdivenaltı ürün alın isterseniz ama FPS oyunlarında falan çok performans beklemeyin. Ani dönüşlerde takılmalar çok yaşarsınız vs vs.