m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 12 Temmuz 2022 #31 osmn47 dedi: Teşekkürler. http://www.hepsiburada.com/dark-for...ac-gk1000--p-HBV00000FSH2I?magaza=Hepsiburada ve Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse - Pckolik bunu alacagım herhangi bir sıkıntı yaşamam inşallah yardımın için teşekkürler yarın siparişlerini verecegim Genişletmek için tıkla... Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .Mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma.
osmn47 dedi: Teşekkürler. http://www.hepsiburada.com/dark-for...ac-gk1000--p-HBV00000FSH2I?magaza=Hepsiburada ve Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse - Pckolik bunu alacagım herhangi bir sıkıntı yaşamam inşallah yardımın için teşekkürler yarın siparişlerini verecegim Genişletmek için tıkla... Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .Mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma.
osmn47 Picopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #32 m47 dedi: Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bayağı yardımcı oldunuzda bu mouse benim elime sığarmı şüpheye düştüm sizce ölçmeli miyim? Şu anda 13 Cm'lik bir mouse kullanıyorum 7cmlikte genişligi var ve rahatım elimi dikey bir şekilde ölçtügümde 17 cm çıktı. m47 dedi: Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Mouse bugün elime ulaştı sıkıntısı yok fakat kendime uygun DPI ayarı bulamadım hallolur oda destegin için teşekkürler Driveride kendisi yükledi gerek kalmadı. Son düzenleme: 20 Temmuz 2022
m47 dedi: Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bayağı yardımcı oldunuzda bu mouse benim elime sığarmı şüpheye düştüm sizce ölçmeli miyim? Şu anda 13 Cm'lik bir mouse kullanıyorum 7cmlikte genişligi var ve rahatım elimi dikey bir şekilde ölçtügümde 17 cm çıktı. m47 dedi: Klavyeler hakkında benim çok bir bilgim yok ama mouse seni üzmez .mouse eline ulaşınca yazılımını yüklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Mouse bugün elime ulaştı sıkıntısı yok fakat kendime uygun DPI ayarı bulamadım hallolur oda destegin için teşekkürler Driveride kendisi yükledi gerek kalmadı.