Ucuz Oyuncu Klavyesi Tavsiyeleri

R@kun_02

Hectopat
Herkese selam iyi forumlar diliyorum. Yeni sistemimi erken toplamaya karar verdim. Her şey tamam ancak bir tek klavye kaldı. Yeterince para harcadığım için klavye olarak biraz mütevazı ürünler istiyorum. Ben Everest'in Spectra R5 modelini beğendim ucuz ve dışarıdan şık duruyor fiyatı 70-80 ₺ arası. Sizin önerileriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek kaliteli değil malzeme yapısı kötü, ömrü konusunda bir şey diyemem. Kullanıcı olarak söylüyorum kalitesiz olması sana pek bir sıkıntı yaratmıyor gayet kullanılabilir. Beklentinin ne olduğuna bağlı. Eğer çok bir şey beklemiyorsan 89 TL'ye Logitech G103'ü tavsiye ederim. Kargo bedeli ayrı ücret dikkatli incele.

Logitech G103 Gaming Klavye 920-005205 Klavye

Sağol hocam yanıtın için. Akşamları da oyun oynadığım için muhtemelen ledli olan Spectra R5'i alacağım. Everest'ten çok bir şey beklemiyorum zaten.
Pek kaliteli değil malzeme yapısı kötü, ömrü konusunda bir şey diyemem. Kullanıcı olarak söylüyorum kalitesiz olması sana pek bir sıkıntı yaratmıyor gayet kullanılabilir. Beklentinin ne olduğuna bağlı. Eğer çok bir şey beklemiyorsan 89 TL'ye Logitech G103'ü tavsiye ederim. Kargo bedeli ayrı ücret dikkatli incele.

Everest'i kafandan sil dostum. Logitech G103 kullanıyorum ve sorun çıkartmadı bana. Ayrıca geceleri oynamak için de ideal takur tukur ses yapıp rahatsız etmez. Zaten bir düşün Spectra R5'in ışıklı mışıklı 85-90 tl iken G103'ün ışıksız 100-110 tl olmasının bir sebebi vardır. Everest kullandım ve açıkçası alabileceğin tek kötü marka.

G103 alın hocam yok ben ışık olmadan yapamam derseniz G105 alın. Ben şu anda sahibinden.com'dan 30 TL'ye aldığım G103 modelini kullanıyorum. Çok mükemmel bir klavye değil. Makro tuşları ESC tuşunun solunda olduğundan ben çok rahat edemiyorum ama alışma meselesi. Oyun için gayet iyi. Tamam Everest'in çoğu klavyesi çok şık ve ucuz ama uzun vadeli olarak pek mantıklı değil. İkinci el düşünürseniz bu klavyeden daha ucuza bile bulabilirsiniz g105'i tavsiye ederim.

G103 alın hocam yok ben ışık olmadan yapamam derseniz G105 alın. Ben şu anda sahibinden.com'dan 30 TL'ye aldığım G103 modelini kullanıyorum. Çok mükemmel bir klavye değil. Makro tuşları ESC tuşunun solunda olduğundan ben çok rahat edemiyorum ama alışma meselesi. Oyun için gayet iyi. Tamam Everest'in çoğu klavyesi çok şık ve ucuz ama uzun vadeli olarak pek mantıklı değil. İkinci el düşünürseniz bu klavyeden daha ucuza bile bulabilirsiniz g105'i tavsiye ederim.
G105'in tasarımı benim pek hoşuma gitmedi ayrıca bilek desteği de yok.
G103 alacağım inşallah. İkinci eli çok tercih eden biri değilim nasıl kullanıldığını bilmeden ürün alamıyorum. Sana ve diğer arkadaşlara ilginiz için teşekkür ederim.

Hocam Everest KB-R 8 yada Tigoes K9 efsanedir... Mutlula memnun kalırsın. Bu arada kimse saçma saçma Everest diyip küçümsemesin iyi ürünlerinde var boş yapmayın...

Kalitesiz olduğunu nerden çıkardın ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı