Ucuz Premium Minecraft nereden alınabilir?

Bence sadece Microsoft'a güvenmelisin. Ucuz hesaplar Mojang hesabı oluyor çoğu ve oyuna hiçbir türlü giriş yapamıyorsun. Nedeni ise Mojang hesabı Microsoft hesabına taşınmalı ben bu durumu satıcıya bildirdiğimde para iadesi yaptı.

Bence sadece Microsoft'a güvenmelisin. Ucuz hesaplar Mojang hesabı oluyor çoğu ve oyuna hiçbir türlü giriş yapamıyorsun. Nedeni ise Mojang hesabı Microsoft hesabına taşınmalı ben bu durumu satıcıya bildirdiğimde para iadesi yaptı.
200 de çok şu an için yoksa ben de biliyorum.

Bu mümkün mü? Mümkünse nereden ulaşırım? Sadece Microsoft'a mı güvenmeliyim?

1-2 sene öncesinde mümkündü, kendime 0.50$den her şeyi değişen Premium alıyordum (geçenlerde girdim hala Premium bende hiçbir sıkıntısı yok) dolar tabii ki düşüktü o zamanlar, okulda bunun ticaretini epey bir döndürmüştüm, Plati.ru adlı siteden alıyordum Premium'ları mail, isim vesaire değiştirebiliyordun şimdi pahalanmıştır ama.

1-2 sene öncesinde mümkündü, kendime 0.50$den her şeyi değişen Premium alıyordum (geçenlerde girdim hala Premium bende hiçbir sıkıntısı yok) dolar tabii ki düşüktü o zamanlar, okulda bunun ticaretini epey bir döndürmüştüm, Plati.ru adlı siteden alıyordum Premium'ları mail, isim vesaire değiştirebiliyordun şimdi pahalanmıştır ama.
2 dolar ama ne kadar güvenli işte.

Tam güvencem olsa.

Xbox PC uygulamasından Minecraft alabilirsiniz. Ya da Gamepass alıp ücretsiz aylık oynayabilirsiniz (+ daha çok oyun)

Ucuza alınamaz en az 10 yerden denedim 1 hafta sürmedi hepsi gitti. Windows 10 versiyonunu alanlara Java veriyordu Microsoft o kampanya duruyorsa paranı biriktirip Windows 10 versiyonunu al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı