Ucuz sıvı soğutucular işe yarıyor mu?

120MM sıvı soğutucuların performansı kule tipi soğutucular ile aşağı-yukarı aynı. 1 Yıldır MasterLiquid Lite 120 kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bunun yerine kule tipi soğutucu almadığım için pişmanım. Sıvı soğutucu alacaksanız 240MM radyatöre sahip soğutuculardan aşağısına bakmayın. Kule tipi olarak Arctic eSports DUO modeline bakabilirsiniz.

Sıvı soğutucuda kaliteli bir markayı tercih etmenizi öneririm. Ek olarak o fiyata bilindik firmaların soğutucuları mevcut. Örneğin 70 TL daha eklerseniz 240'lık soğutucu alabilirsiniz, ben size alternatif linkler bırakıyorum.
SilverStone Tundra Serisi TD02-E Intel / AMD Tüm Soketlerle Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD02-E) | Teknobiyotik (Tundra serisinin yenilenmiş versiyonu ve bütün soketler ile tam uyumlu, hatta bütçem çok olmaz ise ben de almayı düşünüyorum.)
Hatta bütçeniz attığım soğutucuları almaya yetmez ise Arctic Freezer 34 Duo öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…