Ucuz termal macun önerisi

Haklısınız hocam. Konulara baktım ilanlar hep patlamış ben de yeni konu açayım dedim. Max 50 60 liraya hocam. SSD aldım bütçe kalmadı. Derseniz 50 liraya işe yaramaz bekleyeyim biraz sonra alırım. Önerinizi beklerim yine.

Bence biraz bekle almışken düzgün bir şey al. Hatta varsa 1-2 arkadaşın onları ikna et 3-4 kullanımlık bir macun alıp kullanın öyle daha ucuza gelir. Zaten önümüz kış cihazınız yazın olduğu kadar ısınmaz macunu mart-nisan ayında alırsınız yaz sıcağına daha dayanıklı girer. Şimdi ucuz macun alırsanız yaza kadar etkisi bitebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Kastettiğim ucuz macun videodaki "noname" macunlar.

Arctic alırken üretim tarihine bakın genelde ucuz olanlar eski üretim oluyor alan arkadaşlarda genelde ürünü kötülüyor bir işe yaramıyor diye halbuki ürün bence fp ürünü kendim de kullanıyorum buna dikkat edin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı