Ucuz termal macun sorun çıkarır mı?

bakilerden

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 gün önce bir sistem topladım, bütün paramı bu sisteme harcadım ve iyi bir termal macun için yeterli bütçem yoktu. En yakın bilgisayarcıya gidip, en ucuz termal macunu istedim. Markası Sanırım Hytech'di. 30 TL'ye aldım. Eve geldim, Ryzen 3 1200 işlemcimin üstüne sıktım, stok fani taktım ve şu an boşta YouTube'da falan 30-35 derece, yük altında 60-65'lere kadar çıkıyor. Uzun vadede bu macun sorun yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkarabilir. Bilemiyorum. R3 1200 kullandığınıza göre bütçe gerçekten düşük olmalı. Mahalle bilgisayarcısından canavar PC diye almadınız umarım.

Ben ucuz termal macun önermem. Bence termal macuna oldukça yüklenilmeli çünkü bilgisayarın sağlığı söz konusu. Göründüğünden daha kritik bir seçim termal macun.

Ben ucuz termal macun önermem. Bence termal macuna oldukça yüklenilmeli çünkü bilgisayarın sağlığı söz konusu. Göründüğünden daha kritik bir seçim termal macun.
Hocam para olsa bende kaliteli almak istiyorum, bütçe olmadığı için böyle tercih ettim. Para biriktirene kadar idare etse yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı