Ucuz Valorant VP satan site önerisi

Yaklaşık 2-3 hafta önce, normal VP satış fiyatlarından bayağı ucuz siteler vardı. Örneğin 1000 VP 230 TL ise diğer siteler 200 TL gibi bir fiyata satıyordu. Ancak hepsinin fiyatı güncellenmiş ve aynı olmuştu. Tekrardan bir bakayım, bulunca paylaşırım sizinle.

Ucuz alacağım diye saçma saçma yerlerden almada sonra kullanılmış oluyor. Bir kere basıma geldi. Klasgame iyidir işte.

Arkadasların onerdıgı sıtelerede baktım Yağmacı Vandal ıstıyorum da bana 1775 vp lazım 1835 vp 400 tl, 2000 vp 450 sızce 1835 vp almak enayılık olmaz degıl mı?

Arkadasların onerdıgı sıtelerede baktım Yağmacı Vandal ıstıyorum da bana 1775 VP lazım 1835 VP 400 TL, 2000 VP 450 sızce 1835 VP almak enayılık olmaz degıl mı?

Aslında şöyle, zevk alıyorsan neden alınmasın. Ama ben CS2 sisteminden sonra sıkılıp sıkılıp skin değiştirip o skini malum yerlerde agalarla çöp etmenin daha keyifli olduğunu düşünüyorum. Zengin olan birkaç gri pixeli mora çevirecek parayı verir. Size kalmış alınır ya da alınmaz dememiz için sizi tanımamız lazım.

Aslında şöyle, zevk alıyorsan neden alınmasın. Ama ben CS2 sisteminden sonra sıkılıp sıkılıp skin değiştirip o skini malum yerlerde agalarla çöp etmenin daha keyifli olduğunu düşünüyorum. Zengin olan birkaç gri pixeli mora çevirecek parayı verir. Size kalmış alınır ya da alınmaz dememiz için sizi tanımamız lazım.

Ben onu sormamıştım aslında, 50 TL icin 200 vpden feragat edilir mi tarzı bir soruydu benimki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı