M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 16 Eylül 2023 #1 Merhaba. Ucuz yıllık VDS önerebileceğiniz bir site var mı? Kalite vs. önemli değil. En ucuzunu arıyorum. İnternet trafiği sınırsız ve port trafiğinin yüksek olmasını istiyorum yaptığım basit projeler için sunucu olarak kullanacağım. Son düzenleme: 16 Eylül 2023
Merhaba. Ucuz yıllık VDS önerebileceğiniz bir site var mı? Kalite vs. önemli değil. En ucuzunu arıyorum. İnternet trafiği sınırsız ve port trafiğinin yüksek olmasını istiyorum yaptığım basit projeler için sunucu olarak kullanacağım.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.004 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Eylül 2023 #2 Bütçeniz nedir?
Karzilious Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 68 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : INTEL i7-13700K 5.4GHz 16/24 Çekirdek Anakart : MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI Ekran kartı: MSI RTX 4080 VENTUS 3X OC Ram: GSKILL 64GB (2x32GB) 5600MHz Flare X5 DDR5 Powersupply: FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0 80+ GOLD Sıvı soğutucu: COOLER MASTER ML360 ILLUSION ARGB Fanlı 360mm SSD: SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 7000-5000MB/s Monitör: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A 23.8' Kasa: COOLER MASTER TD500 v2 4xARGB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2023 #3 Hocam bütçe nedir bilmiyorum ama şöyle bir şey var. Web Hosting, Reseller, Sanal ve Fiziksel Sunucu - MarkaHost Markahost en iyi hosting, sunucu ve reseller hizmetlerini alın. Güçlü alt yapı, sınırsız teknik destek ve anında aktivasyon için ziyaret edin. markahost.com.tr
Hocam bütçe nedir bilmiyorum ama şöyle bir şey var. Web Hosting, Reseller, Sanal ve Fiziksel Sunucu - MarkaHost Markahost en iyi hosting, sunucu ve reseller hizmetlerini alın. Güçlü alt yapı, sınırsız teknik destek ve anında aktivasyon için ziyaret edin. markahost.com.tr
M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 16 Eylül 2023 #5 die dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aylık 30-50 TL kadar. Dediğim gibi server amaçlı kullanacağım bu yüzden internet kotasının ve port kotosının yüksek miktarda olmasını istiyorum. Bağlantı hızı hızlı olursa çok iyi olur.
die dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aylık 30-50 TL kadar. Dediğim gibi server amaçlı kullanacağım bu yüzden internet kotasının ve port kotosının yüksek miktarda olmasını istiyorum. Bağlantı hızı hızlı olursa çok iyi olur.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.004 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Eylül 2023 #6 Mirza1 dedi: Aylık 30-50 TL kadar. Dediğim gibi server amaçlı kullanacağım bu yüzden internet kotasının ve port kotosının yüksek miktarda olmasını istiyorum. Bağlantı hızı hızlı olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... F/P ürün. 4 aydır kullanıyorum memnunum. 4 vCpu, 4gb ram versiyonunu kullanıyorum, 9 adet site var. PM2 var yine de bana mısın demiyor. VPS ve VDS Satın Al | VDS Kiralama | Sunucu Kirala Yüksek performanslı dedicate edilmiş çok ucuz VPS ve VDS satın alarak web sitelerinizi veya yazılımlarınızı ışık hızında çalıştırabilirsiniz. verunix.com
Mirza1 dedi: Aylık 30-50 TL kadar. Dediğim gibi server amaçlı kullanacağım bu yüzden internet kotasının ve port kotosının yüksek miktarda olmasını istiyorum. Bağlantı hızı hızlı olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... F/P ürün. 4 aydır kullanıyorum memnunum. 4 vCpu, 4gb ram versiyonunu kullanıyorum, 9 adet site var. PM2 var yine de bana mısın demiyor. VPS ve VDS Satın Al | VDS Kiralama | Sunucu Kirala Yüksek performanslı dedicate edilmiş çok ucuz VPS ve VDS satın alarak web sitelerinizi veya yazılımlarınızı ışık hızında çalıştırabilirsiniz. verunix.com
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 16 Eylül 2023 #7 Mirza1 dedi: Merhaba. Ucuz yıllık VDS önerebileceğiniz bir site var mı? Kalite vs. önemli değil. En ucuzunu arıyorum. İnternet trafiği sınırsız ve port trafiğinin yüksek olmasını istiyorum yaptığım basit projeler için sunucu olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... keyubu.com
Mirza1 dedi: Merhaba. Ucuz yıllık VDS önerebileceğiniz bir site var mı? Kalite vs. önemli değil. En ucuzunu arıyorum. İnternet trafiği sınırsız ve port trafiğinin yüksek olmasını istiyorum yaptığım basit projeler için sunucu olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... keyubu.com
M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 17 Eylül 2023 #8 Aylık 1 gbitinternet hattı. Benim için çok az ben C# projelerimde yaptığım projeler için ir sunucu olarak kullanacağım bir VDS'e ihtiyacım var.
Aylık 1 gbitinternet hattı. Benim için çok az ben C# projelerimde yaptığım projeler için ir sunucu olarak kullanacağım bir VDS'e ihtiyacım var.
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 17 Eylül 2023 #9 Mirza1 dedi: Aylık 1 gbitinternet hattı. Benim için çok az ben C# projelerimde yaptığım projeler için ir sunucu olarak kullanacağım bir VDS'e ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... BH kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum. Eğer bütçenizi yükseltebilirseniz siberdc'dende alabilirsiniz.
Mirza1 dedi: Aylık 1 gbitinternet hattı. Benim için çok az ben C# projelerimde yaptığım projeler için ir sunucu olarak kullanacağım bir VDS'e ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... BH kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum. Eğer bütçenizi yükseltebilirseniz siberdc'dende alabilirsiniz.
M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 17 Eylül 2023 #10 xglobal dedi: BH kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum. Eğer bütçenizi yükseltebilirseniz siberdc'dende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, brolveden almayı düşünüyorum brolve güvenilir mi?
xglobal dedi: BH kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum. Eğer bütçenizi yükseltebilirseniz siberdc'dende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba, brolveden almayı düşünüyorum brolve güvenilir mi?