R realnqa Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software development 11 Temmuz 2024 #1 Discord botu için ucuz VDS arıyorum.
sekerlipencere Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Bot-Hosting.net | A Free Host For Discord Bots A host designed for Discord bots. Available and online 24/7. Free Discord bot hosting with powerful machines. Easy to setup and launches instantly. bot-hosting.net Tamamen bedava realnqa dedi: Discord botu için ucuz VDS arıyorum. Genişletmek için tıkla...
Bot-Hosting.net | A Free Host For Discord Bots A host designed for Discord bots. Available and online 24/7. Free Discord bot hosting with powerful machines. Easy to setup and launches instantly. bot-hosting.net Tamamen bedava realnqa dedi: Discord botu için ucuz VDS arıyorum. Genişletmek için tıkla...
R realnqa Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software development 11 Temmuz 2024 #3 sekerlipencere dedi: https://bot-hosting.net Tamamen bedava. Genişletmek için tıkla... Bildiğin ucuz VDS var mı bu coin mantığıyla çalışıyor reklam izlettiriyor.
sekerlipencere dedi: https://bot-hosting.net Tamamen bedava. Genişletmek için tıkla... Bildiğin ucuz VDS var mı bu coin mantığıyla çalışıyor reklam izlettiriyor.
Eren5800 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 Nasıl bir VDS lazım ne için kullanacaksın RAM vs. kaç olacak?
R realnqa Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software development 11 Temmuz 2024 #5 Eren5800 dedi: Nasıl bir VDS lazım ne için kullanacaksın RAM vs. kaç olacak? Genişletmek için tıkla... Discord da bot için kullanacağım fazla RAM vs. gerek yok.
Eren5800 dedi: Nasıl bir VDS lazım ne için kullanacaksın RAM vs. kaç olacak? Genişletmek için tıkla... Discord da bot için kullanacağım fazla RAM vs. gerek yok.
sekerlipencere Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 realnqa dedi: Discord da bot için kullanacağım fazla RAM vs. gerek yok. Genişletmek için tıkla... realnqa dedi: Bildiğin ucuz VDS var mı bu coin mantığıyla çalışıyor reklam izlettiriyor. Genişletmek için tıkla... Buyur reis bu aylık 1,5 dolar
realnqa dedi: Discord da bot için kullanacağım fazla RAM vs. gerek yok. Genişletmek için tıkla... realnqa dedi: Bildiğin ucuz VDS var mı bu coin mantığıyla çalışıyor reklam izlettiriyor. Genişletmek için tıkla... Buyur reis bu aylık 1,5 dolar
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #7 @sekerlipencere Link koymamışsınız.
sekerlipencere Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #8 HFO dedi: @sekerlipencere link koymamışsınız. Genişletmek için tıkla... Koymuştum silmişler nedense siz bana Discord'tan yazın sekerlipencere diye veya e-posta atabilirsiniz yusufd.polar@gmail.com
HFO dedi: @sekerlipencere link koymamışsınız. Genişletmek için tıkla... Koymuştum silmişler nedense siz bana Discord'tan yazın sekerlipencere diye veya e-posta atabilirsiniz yusufd.polar@gmail.com
R realnqa Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software development 11 Temmuz 2024 #9 sekerlipencere dedi: Koymuştum silmişler nedense siz bana Discord'tan yazın sekerlipencere diye veya e-posta atabilirsiniz yusufd.polar@gmail.com Genişletmek için tıkla... İstek attım Discord nick realnqa.
sekerlipencere dedi: Koymuştum silmişler nedense siz bana Discord'tan yazın sekerlipencere diye veya e-posta atabilirsiniz yusufd.polar@gmail.com Genişletmek için tıkla... İstek attım Discord nick realnqa.