Ucuz VDS önerisi

mertz93

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Aylık uygun fiyatlı VDS arıyorum.

Kullanım amacım Roblox gibi oyunlarda AFK bırakıp hesap kasmak olacak. Nasıl bir VDS almalıyım sizce? Rahatça hesap kasabilmek için özellikleri nasıl olmalıdır?

Benim kullandığım ve önerebileceğim 2 firma hostingdünyam ve febzen hocam, ikisini de aktif olarak kullanıyorum fakat uygun fiyat olarak febzeni tercih edebilirsin. Roblox afk bırakmak için ryzen vds alsan daha iyi olur xeon paketler biraz yavaş kalabiliyor genelde tarayıcı veya bot için falan kullanılıyor

Fazla bir bütçem yok özellikleri nasıl olmalı sizce

Hosting dünyam çöp, ryzen vds falan filan işini görmez. Roblox açılmayacaktır. GPU Vds kiralamanız lazım.

Hosting dünyam çöp, ryzen vds falan filan işini görmez. Roblox açılmayacaktır. GPU Vds kiralamanız lazım.
Hocam emülatör açılıyorsa roblox da açılır diye düşündüm fakat tabii performanslı olmaz, gpu vdsler çok pahalı febzen test imkanı veriyor açılırsa ödersin istersen bi oraya yaz

Hocam tek bir client açık olucak ve hesap kasması için bot açık olucak. Roblox açıkken görülen yoğun olarak işlemci ve Ram kullanması gpu vds nasıl olacak birazcık konuyu açar mısınız? (Siz yazmadan önce saga networkten almalı düşünüyordum siz yazdıktan sonra biraz işkillendim doğrusu)

Hocam emülatör açılıyorsa roblox da açılır diye düşündüm fakat tabii performanslı olmaz, gpu vdsler çok pahalı febzen test imkanı veriyor açılırsa ödersin istersen bi oraya yaz
Febzende destek talebi oluşturdum saga network daha ucuz gözüküyor sizce hangisini seçmeliyim ? (Febzende xeonlu açılırsa mantık olarak saganetworktede açılması gerekir)

Son düzenleme:

saganetwork iyi bir firma sorun yok ama Minecraft konusunda iyi.
Roblox vds'te çalışmıyor. Yani, olayın firmayla alakası yok. Sadece, hosting dünyam'ın kötü olduğunu belirtmek istedim.
GPU VDS kiralamanız lazım, başka türlü roblox açılmaz.

Anladım gpu vds için site önerebilir misiniz

Ugphone kullanabilirsin Roblox'ta ben farm yapıyordum bir ara bütçene göre cihaz seviliyorsun yardım lazım olursa YouTube'da "ugphone Türkçe anlatım" yazıp bulabilirsin iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…