Fazla bir bütçem yok özellikleri nasıl olmalı sizceBenim kullandığım ve önerebileceğim 2 firma hostingdünyam ve febzen hocam, ikisini de aktif olarak kullanıyorum fakat uygun fiyat olarak febzeni tercih edebilirsin. Roblox afk bırakmak için ryzen vds alsan daha iyi olur xeon paketler biraz yavaş kalabiliyor genelde tarayıcı veya bot için falan kullanılıyor
Benim kullandığım ve önerebileceğim 2 firma hostingdünyam ve febzen hocam, ikisini de aktif olarak kullanıyorum fakat uygun fiyat olarak febzeni tercih edebilirsin. Roblox afk bırakmak için ryzen vds alsan daha iyi olur xeon paketler biraz yavaş kalabiliyor genelde tarayıcı veya bot için falan kullanılıyor
Hocam emülatör açılıyorsa roblox da açılır diye düşündüm fakat tabii performanslı olmaz, gpu vdsler çok pahalıHosting dünyam çöp, ryzen vds falan filan işini görmez. Roblox açılmayacaktır. GPU Vds kiralamanız lazım.
Hocam tek bir client açık olucak ve hesap kasması için bot açık olucak. Roblox açıkken görülen yoğun olarak işlemci ve Ram kullanması gpu vds nasıl olacak birazcık konuyu açar mısınız? (Siz yazmadan önce saga networkten almalı düşünüyordum siz yazdıktan sonra biraz işkillendim doğrusu)Hosting dünyam çöp, ryzen vds falan filan işini görmez. Roblox açılmayacaktır. GPU Vds kiralamanız lazım.
Febzende destek talebi oluşturdum saga network daha ucuz gözüküyor sizce hangisini seçmeliyim ? (Febzende xeonlu açılırsa mantık olarak saganetworktede açılması gerekir)Hocam emülatör açılıyorsa roblox da açılır diye düşündüm fakat tabii performanslı olmaz, gpu vdsler çok pahalıfebzen test imkanı veriyor açılırsa ödersin istersen bi oraya yaz
Hocam tek bir client açık olucak ve hesap kasması için bot açık olucak. Roblox açıkken görülen yoğun olarak işlemci ve Ram kullanması gpu vds nasıl olacak birazcık konuyu açar mısınız? (Siz yazmadan önce saga networkten almalı düşünüyordum siz yazdıktan sonra biraz işkillendim doğrusu)
Febzende destek talebi oluşturdum saga network daha ucuz gözüküyor sizce hangisini seçmeliyim ? (Febzende xeonlu açılırsa mantık olarak saganetworktede açılması gerekir)
Anladım gpu vds için site önerebilir misinizsaganetwork iyi bir firma sorun yok ama Minecraft konusunda iyi.
Roblox vds'te çalışmıyor. Yani, olayın firmayla alakası yok. Sadece, hosting dünyam'ın kötü olduğunu belirtmek istedim.
GPU VDS kiralamanız lazım, başka türlü roblox açılmaz.
Öncelikle merhaba. Aylık uygun fiyatlı VDS arıyorum.
Kullanım amacım Roblox gibi oyunlarda AFK bırakıp hesap kasmak olacak. Nasıl bir VDS almalıyım sizce? Rahatça hesap kasabilmek için özellikleri nasıl olmalıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.