Ucuz VDS sağlayıcısı

Lubuluk

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem 35 lira. Güvenilir bir VDS sağlayıcısı arıyorum. Başka kimsenin adminlerin sunucu sahibinin bile sunucuma girmeyeceği özel güvenilir bir sunucu. Otomasyon işi yapacağım yani sunucu da ben kapalı bıraksam bile tıklama yazma gibi işleri devam ettirmesi lazım. Hayatımda ilk kez VDS sunucusu alacağım o yüzden pek bir bilgim yok. Bir de bir sorum daha var 1'den fazla sunucuyu aynı anda arkada açık bıraka biliyor muyuz? Eğer bilginiz varsa yazın.

Ucuz VDS sağlayıcıları hakkında pek bir bilgim yok, ancak 35 tl çok değersizleşti şu anda. Kaliteli ve güvenilir bir VDS'yi 35 tlye bulmanız zor olabilir. Onun haricinde sunucunuz 7/24 olarak çalışır, birden fazla sunucu satın alabilirsiniz. Yani kişiye özel VDS sınırı diye bir şey yok, siz parasını ödediğiniz sürece sizin için sunucu çalıştırmaya devam ederler. Ayrıca bu VDS/VPS'ler çoğunlukla otomasyon işleri için kullanıldığından otomasyon konusunda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için.

Kayizer.com 1 yıl kullandım
Ya bende onu gördüm de bi emin olamadım. Hem ucuz hem 3 gb ram falan veriyorlar. Bi tek şeyde emin olamadım 30 gb ssd diyorlar. Ama windows 2019 Kurma seçeneği var. Windows 2019 Kaç gb ki ? 30 Gb ın ne kadarını kaplar.

Kayizer.com 1 yıl kullandım
Ondan bi emin olamadım. Onun dışında galiba oradan alıcam. Siz hiç sıkıntı yaşadınız mı ? Veri çalmak gibi bir haber yada bildiğiniz bir şey var mı bu markadan ?

Ben kayizerin makinesinde windows 10 / server 2012 / 2016 / 2019 hepsini kurup kullandım ortalama 10-15 boş alan kalıyor bize nasıl diye sorarsan limitlendirilmiş vds belli amma o fiyata verdikleri için göze batmıyor. 1000 mbps internet diyorlar 200-700 arası gördüm ben. Tabi intel değilde amd vdslerinden alırsan iş güzele doğru değişir

Amazon aws ec2 tavsiye edebilirim, ilk yıl bedava fakat verdikleri cihaz yapabileceklerinizi biraz kısıtlıyor. 1gb ram ve 1ghz cpu'ya ve yanlış hatırlamıyorsam 60gb diske sahip.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Son düzenleme:
minumum 30 tlye oceanbilişim'de bulabilirsin vergiler dahil toplam 30 tl fiyat ama windows 10 değil bozmasa sıkıntı yok windows server 2012 mi neydi hatırlamıyorum destek den bilgi edinebilirsin konu hakkında ama diyosan ki daha kaliteli bişi olsun markahost kullan derim onlarında fiyatları 38 lira ama vergi dahil değil vergilerle birlikte 46 tl ama sağlam bi yer o kadar hızlı destekleri var ki saat kaç olursa olsun saniyesinde yardım ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…