Bu çok pahalı gibi hocam. Konuyu açan arkadaş ucuz bir şey istiyor ama keşke vütçesini belirtseymiş. Desiği gibide zaten çok tuş istiyor klavyede.%60 klavye seviyorsanız öneririm:
Redragon K530 Pro Draconic Brown Switch TKL TR Q RGB Beyaz Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klavye F diye bakma ben aldım tek tek söktüm Q şeklinde dizayn ettim. 1-2 ay fakab oldu alalı gayet memnunum. Bu paraya ne beklersin diyorsun ama cidden hakkını cayır cayır veriyor.Bu çok pahalı gibi hocam. Konuyu açan arkadaş ucuz bir şey istiyor ama keşke vütçesini belirtseymiş. Desiği gibide zaten çok tuş istiyor klavyede.
Ben gittim bunu aldım,
Dark DK-AC-KM1040F Kablolu F Klavye Mouse Set Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Dark DK-AC-KM1040F Kablolu F Klavye Mouse Set Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.google.com
Anti ghosting ve ctrl tuşunun sert basmasu dışında bir derdim yok. Oyun oynarken öat çat ses çıkan blue ve red switchlerden sonra terapi gibi geldi hele kardeşim PC başına geçtiğinde. Klavyeye 2-3 bin tl verilmesi taraftarı değilim. Ama benim masam küçük, w a s d dışıda tuşa basmam diyorsanız %60 klavye lazım. İlerde çok param olursa kompakt %60 değilde biraz daha sık numlock ve F1 F2 tuşlarının falan olduğu bir klavye arayışına girerim ama ben bu klavyeyi kuponla 10 tl ye aldım, aldığım zaman bu klavye 140 tl idi. 140 nerde 1900 nerde?
Bu çok pahalı gibi hocam. Konuyu açan arkadaş ucuz bir şey istiyor ama keşke vütçesini belirtseymiş. Desiği gibi de zaten çok tuş istiyor klavyede.
Ben gittim bunu aldım,
Dark DK-AC-KM1040F Kablolu F Klavye Mouse Set Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Dark DK-AC-KM1040F Kablolu F Klavye Mouse Set Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.google.com
Anti-Ghosting ve CTRL tuşunun sert basmasu dışında bir derdim yok. Oyun oynarken öat çat ses çıkan blue ve red switchlerden sonra terapi gibi geldi hele kardeşim PC başına geçtiğinde. Klavyeye 2-3 bin TL verilmesi taraftarı değilim. Ama benim masam küçük, W a s D dışıda tuşa basmam diyorsanız %60 klavye lazım. İleride çok param olursa kompakt %60 değil de biraz daha sık NumLock ve F1 F2 tuşlarının falan olduğu bir klavye arayışına girerim ama ben bu klavyeyi kuponla 10 TL'ye aldım, aldığım zaman bu klavye 140 TL idi. 140 nerede 1900 nerede?
Klavye F diye bakma ben aldım tek tek söktüm Q şeklinde dizayn ettim. 1-2 ay fakab oldu alalı gayet memnunum. Bu paraya ne beklersin diyorsun ama cidden hakkını cayır cayır veriyor.
Hocam sallıyom f w e t diye gidiyorsa 2 dk söküp q e r t y diye yaptım bi mevzu yok yane.Dediğiniz gibi parasının hakkını veren ucuz bir klavye de olabilir ancak tuşları sökme kısmı biraz ilginç geldi bu yüzden Q klavye alınır alınacaksa.
%60 klavye seviyorsanız öneririm:
Redragon K530 Pro Draconic Brown Switch TKL TR Q RGB Beyaz Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Hocam bu klavyeyi çoğu kişide görüyorum bunun içindeki swithcler Outemu mu?
Eğer öyleyse bence alınmamalı. Redragon fena bir marka değil ama bence onun alt markası olan E-YOOSO daha sağlam klavyeler üretiyor.
Bu iyidir ama Wireless şart değilse ek 75 çok yakışıklı bir klavye