![]()
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En ucuzu bu dostum bütçeni söyle ona göre hareket edelimÖnermeyin şu monitörü, ghosting değeri aşırı fazla ve VA panel.
En ucuzu bu dostum bütçeni söyle ona göre hareket edelim.
En ucuzu diye de en dandiğini önermezsin. 500 daha koy Asus VP249 al.En ucuzu bu dostum bütçeni söyle ona göre hareket edelim
Bu bütçede alınacak en kötü monitörlerden biri. Asla önermiyorum.![]()
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende var bundan görüntülü kalitesi leş + aşırı ghosting var.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.