Ucuz ve güvenilir domain nereden alınır?

immortalcraft

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rabisu'dan Minecraft sunucu kiralayacağım ama Rabisu'nun ücretsiz vermiş olduğu rabisu.net uzantısını istemiyorum bu yüzden en ucuzundan ve en güvenilirinden alan adı alacağım. Bana site önerisi yapar mısınız ?

Hostinger'de 2-3 ay önce online uzantılı domaini 55-60 liraya almıştım. 30-40 lira daha koyup bilindik yerden almak daha iyidir diye düşünüyorum.

Hostinger'de 2-3 ay önce Online uzantılı domaini 55-60 liraya almıştım. 30-40 lira daha koyup bilindik yerden almak daha iyidir diye düşünüyorum.

.com.tr uzantısı daha iyi geldi ama bildiğiniz ucuz ve güvenilir Hostinger dışı bir yer var mıdır?

.com.tr uzantısı daha iyi geldi ama bildiğiniz ucuz ve güvenilir Hostinger dışı bir yer var mıdır?

turkticaret.com diye bir yerden belgesiz bir şekilde .com.tr uzantılı alabiliyorum ilk yıl 24.99 TL'ye.
Bu ilk yıl olayı tuzak mı yani biz 1 yıllık alsak da yenileme iptali gibi bir şey mi gerekiyor yapmazsak bizden para çeker mi? Bu belgesiz olayı ne onu da bilmiyorum belgesiz olunca ne değişiyor?

Birde Natro diye bir yer var orada da 1 yıllık .com.tr alan adını alıca yanında hediye olarak 1 yıllık .xyz alan adını veriyor. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

turkticaret.com diye bir yerden belgesiz bir şekilde .com.tr uzantılı alabiliyorum ilk yıl 24.99 TL'ye.
Bu ilk yıl olayı tuzak mı yani biz 1 yıllık alsak da yenileme iptali gibi bir şey mi gerekiyor yapmazsak bizden para çeker mi? Bu belgesiz olayı ne onu da bilmiyorum belgesiz olunca ne değişiyor?

Birde Natro diye bir yer var orada da 1 yıllık .com.tr alan adını alıca yanında hediye olarak 1 yıllık .xyz alan adını veriyor. Sizce güvenilir mi?
1 yıl aldıktan sonra size yüksek miktarlara geliyor. Çoğu yerde böyle bu durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı