b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Windows 11 Home key yazınca çıkan cimri sayfalarının hepsi neredeyse aynı tasarıma sahip, sitede yazan hiçbir numaraya ulaşılamıyor. Bu yüzden güvenilir bir site bekliyorum.
Windows 11 Home key yazınca çıkan cimri sayfalarının hepsi neredeyse aynı tasarıma sahip, sitede yazan hiçbir numaraya ulaşılamıyor. Bu yüzden güvenilir bir site bekliyorum.
A A.Doğukan Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 sağlamlisans
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 15 Temmuz 2023 #3 PttAvm, sağlamlisans, itemsatış.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 A.Doğukan dedi: sağlamlisans Genişletmek için tıkla... Retail ürün etkinleştirme anahtarı ne oluyor?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 15 Temmuz 2023 #5 b33rch dedi: Retail ürün etkinleştirme anahtarı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok kez kullanılabilen perakende satılan lisans anahtarı. OEM gibi anakarta işlemez Microsoft hesabınıza işler.
b33rch dedi: Retail ürün etkinleştirme anahtarı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok kez kullanılabilen perakende satılan lisans anahtarı. OEM gibi anakarta işlemez Microsoft hesabınıza işler.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 ismimberkay dedi: Çok kez kullanılabilen perakende satılan lisans anahtarı. OEM gibi anakarta işlemez Microsoft hesabınıza işler. Genişletmek için tıkla... O zaman Retail daha kullanışlı. Yani ben format atarsam tekrar bu anahtarı kullanabileceğim doğru muyum? JetLisans'tan aldım SağlamLisans'ın yarı fiyatıydı. Anında anahtar geldi ve etkinleştirdim. Son düzenleme: 15 Temmuz 2023
ismimberkay dedi: Çok kez kullanılabilen perakende satılan lisans anahtarı. OEM gibi anakarta işlemez Microsoft hesabınıza işler. Genişletmek için tıkla... O zaman Retail daha kullanışlı. Yani ben format atarsam tekrar bu anahtarı kullanabileceğim doğru muyum? JetLisans'tan aldım SağlamLisans'ın yarı fiyatıydı. Anında anahtar geldi ve etkinleştirdim.